Hesabım
    The Walking Dead'den 10. Yıl Videosu!

    The Walking Dead, 10. yılını özel bir videoyla kutluyor..

    Robert Kirkman’ın efsanevi çizgi romanından TV'ye uyarlanan ve başta ülkemiz olmak üzere, dünyanın birçok ülkesinde milyonlarca hayranı tarafından yıllardır merakla izlenen fenomen dizi The Walking Dead, 10. yılını dizinin unutulmaz sahnelerin olduğu özel bir videoyla kutluyor. Sizi, yıllar önce diziyi ilk izlemeye başladığınız yıllara götürecek video, oyuncuların değişimi görmek açısından da bir hayli ilginç olacak. 

    Senaryosu, efektleri ve birçok özelliğiyle yayınlandığı ilk sezondan itibaren bütün dünyada milyonlarca hayran edinen fenomen dizi “The Walking Dead,” yayın hayatında 10 yılı geride bırakıyor. 2010 yılından beri her yıl izleyiciyle buluşan Türkiye’de ilk olarak FX aracılığıyla evlerimize misafir olan dizinin 10 yıllık macerası boyunca, birçok yeni oyuncuyu TV dünyasına dahil ederken, birçok başrol oyuncusu da diziden ayrıldı.

    Tüm dünyada ve Türkiye’de eş zamanlı sosyal medya paylaşımlarıyla kutlanan yıl dönümü için özel olarak hazırlanan videoda, bugüne kadar yer alan tüm önemli karakterler ve sahneler, her bölüm için 1 saniye olarak bir araya getirildi. Bir sayaç yardımıyla da hangi sahnenin hangi yıla ve sezona ait olduğu belirtildi. Dizinin sıkı takipçisiyseniz, video size duygusal anlar yaşatabilir.

    The Walking Dead, bir yandan da yayın hayatına devam ediyor ve en az bir sezon daha izleyici karşısına çıkacak. 11. sezon için onay alan dizinin, pandemi nedeniyle yarım kalan 10. sezonu da yakın zamanda kaldığı yerden devam edecek. Bir yandan da Walking Dead dünyası hakkında ek dizi ve film projeleri üzerindeki çalışmalar devam ediyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top