Hesabım
    Gizemli Gençlik Dizisi "The Hardy Boys"tan Fragman

    İkonik roman serisinin TV uyarlamasından ilk fragman..

    En eski kitap dizilerinden biri olan "The Hardy Boys"un TV uyarlamasından ilk fragman yayınlandı. Yeni neslin pek aşina olmadığı kitap serisini bu misyonla da hizmete sokmak üzere olan Hulu, kasabalardaki her türlü çılgınlığı araştıran korkusuz gençler için geri sayıma başladı. Dizi, 4 Aralık 2020 tarihinde ilk bölümüyle yayın hayatına başlayacak.

    "The Hardy Boys"un fragmanında görüldüğü gibi Hulu, yayın hizmetleri ve The CW'de yayınlanacak olan son popüler gençlik gerilim dizisinin tanıtımını yaptı ve yaklaşık 100 yıl önce başlayan ikonik kitap serisine dayanan yeni bir TV dizisi ortaya çıkardı. Kitaplara çok benzeyen dizi, babalarıyla yeni bir şehre taşınan ve görünüşte mutlu görünen ve küçük kasabanın altında yatan gömülü sırların olduğunu öğrenen iki kardeş olan Frank (Rohan Campbell) ve Joe (Alexander Elliot)'nun maceralarını anlatıyor.

    Heyecanlı ve zeki kardeşler, kötülükle savaşmak için bir araya geldiklerinde korkusuz bir yolculuğa çıkacaklarının bilincindedirler. "The Hardy Boys", bolca gizem, biraz zaman yolculuğu ve izleyiciler için ipuçları barındırıyor. Tahminlere göre, CW şovlarını ve Netflix’in "Chilling Adventures of Sabrina" ile "Stranger Things" dizilerini seviyorsanız, bu dizi tam size göre.

    "The Hardy Boys", 4 Aralık'ta Hulu'da başlıyor. Hulu'nun yayınladığı resmi özet ise şöyle; "Her kasabanın sırları vardır. Hardy kardeşler Frank (16) ve Joe (12), Bridgeport'a vardıklarında, hayatlarını değiştiren son trajedinin ardındaki gerçeği ortaya çıkarmaya koyulurlar ve bunu yaparak çok daha kötü bir şeyi ortaya çıkarırlar. Sadece onların durdurabileceği bir şey."

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top