Hesabım
    American Housewife'ın Kadrosundan Bir Ayrılık Daha!

    Dizinin beşinci sezon heyecanı sürerken bir yıldız daha ayrılığı açıkladı..

    American Housewife kadrosunun bir üyesi daha ABC komedi dizisinden ayrıldı. Bu yılın başlarında, dizinin orijinal oyuncularından Julia Butters diziden ayrıldığını açıklamıştı ve şimdi, Carly Hughes da ayrılığını açıkladı. American Housewife'ın başrollerinde Katy Mixon, Diedrich Bader, Meg Donnelly, Daniel DiMaggioGiselle Eisenberg ve Ali Wong yer alıyor. Sitcom, Connecticut'ın zengin Westport kasabasında yaşayan, kendine güvenen ve alışılmadık bir anne olan Katie Otto'ya (Mixon) odaklanıyor.

    Baş karakter Katie, topluluğunun "mükemmel" ebeveynlerinden ve hak sahibi çocuklarından "gerçeği korumak" istiyor. Katie’nin mantık odaklı kocası Greg (Bader) çabalarını elinden geldiğince destekliyor. Birlikte, dik başlı Taylor (Donnelly), sert Oliver (DiMaggio) ve obsesif-kompulsif Anna-Kat (Eisenberg)'ten oluşan üç çocuklarına ailelerinin eski moda değerlerini anlamalarını sağlamaya çalışıyorlar.

    Butters, beşinci sezonun başlangıcından önce aile komedisinden ayrılmayı seçti. Yönetmen Quentin Tarantino, Butters'ı ABC sitcomunda görmüş ve onu Bir Zamanlar Hollywood'da adlı uzun metrajlı filminde oynatmıştı. Butters, rolü için beğeni topladı ve bazı festivallerde aday gösterildi. Bu, oyuncu için çok sayıda kapı açtı ve stüdyo fırsatları değerlndirmesi için diziden ayrılma isteğini kabul etti. Diziden son ayrılan Carly Hughes ise neden olarak toksik bir çalışma ortamı ve ayrımcılık olduğunu iddia etti Oyuncu, dördüncü sezonun sonunda diziden ayrıldı. Beşinci sezon prömiyerinde yer aldı çünkü dördüncü sezonun bir parçasında yer alması gerekiyordu ve çekimlerin bir kısmı mart karanatinasından önce tamamlanmıştı.

    Hughes, Deadline'a yaptığı açıklamada, "American Housewife üzerinde yaratılan toksik ortamda artık çalışamıyordum. Kendimi korumak için ayrılmaya karar verdim. Eğlencede siyahi bir kadın olarak, hak ettiğimi, hepimizin hak ettiğini ve eşit muamele görme isteğine ulaşamamaya dayanma sorumluluğunu hissediyorum. Şovun iyi olmasını diliyorum. Yeni bir bölüm için heyecanlıyım ve önümüzdeki fırsatları değerlendireceğim." dedi. Kaynaklara göre, Hughes’un ve bazı ekip üyelerinin iddiaları, ABC Signature tarafından kapsamlı bir araştırma yapmasına neden oldu. Araştırmanın ardından dizinin yaratıcısı Sarah Dunn artık şovda aktif bir yapımcı değil ve diğer ekip üyelerine de bazı yaptırımlar uygulandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top