Hesabım
    Ryan Murphy, 'American Horror Story'nin 10. Sezon Posterini Paylaştı

    Dizinin yeni sezonu pandemi nedeniyle 2021 yılına ertelenmişti..

    Ryan Murphy, salı akşamı paylaşılan şifreli bir Instagram gönderisiyle 10. sezonda neler olacağına dair bir ipucu daha verdi. "Prom" ve "Ratched"ın da yaratıcısı olan ve son dönemin en üretken yönetmenlerinden biri haline gelen Murphy, ağzı açık ve keskin dişlerle dolu ürkütücü bir poster yayınladı ve bir dövme kalemiyle karaterin diline "AHS10" notunu düştü.

    Poster, American Horror Story'nin 10. sezon konusu hakkında çok fazla bilgi vermese de Instagram gönderisi, dizinin kabusa layık görüntülerine katkıda bulunuyor. American Horror Story, Covid-19 üretiminin durdurulmasının bir sonucu olarak 2021'e ertelenmiş bir prömiyeri izleyerek ekim ayında onuncu sezonunu çekmeye geri döndü.

    Murphy, prodüksiyonun yeniden başlama tarihini duyurduktan sonra görselleri paylaşmaya başladı. İlk olarak, geçtiğimiz mayıs ayında yine diziyle ilgili gizemli bir paylaşımda bulunmuştu. Sosyal medyada, "American Horror Story" başlığıyla sakin bir plaj veya göl cephesinin görüntüsünü paylaştı ve altına "ipucu" notunu düştü.

    Son yayınladığı posterde jilet gibi keskin dişler olması ve daha önce su ortamına gönderme yaptığı bir paylaşımın olması, 10. sezonun Creature of the Black Lagoon veya Jaws'tan bazı tonlar sergileyebileceği izlenimini verdi. En son American Horror Story sezonunda yer alacak olan Home Alone yıldızı Macaulay Culkin, Evan Peters, Sarah Paulson, Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Adina Porter, Lily RabeAngelica Ross ve Finn Wittrock'a katılmış olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top