Hesabım
    "American Horror Story" 3 Sezon Daha Devam Edecek!

    Dizi, 13. sezon onayını da aldı..

    Ryan Murphy’nin şirketten ayrılmasına rağmen, üretken yapımcı / yazar / yönetmenin en popüler dizisi American Horror Story, FX’de yayın hayatına devam edecek. FX, önümüzdeki yıllarda sezon 11, 12 ve 13'ü de çekeceğini ve bu konuyla ilgili onayların alındığını açıkladı.

    FX daha önce, bu yıl çıkacak olan American Horror Story'nin 10. sezonunu sipariş etmişti ancak, Murphy, FX ile devam eden anlaşmasını bitirdikten ve Disney'e geçmesinden sonra dizinin geleceği biraz belirsiz kalmıştı. Murphy, dizi FX'de kaldığında yaratıcı özgürlüğünün suistimal edileceğinden korkuyordu ve Netflix çılgın para teklif ediyordu. Uzun metrajlı filminin olacağı da konuşulmaya başlamıştı ve Murphy'nin 10 sezonluk emeğinden dolayı biraz kafası karışmıştı. Görüşmeler sonunda  FX, Murphy'i ikna etti ve proje FX için 3 seoznluk bir anlaşmayla yenilendi.

    Dizinin yaratıcıları Ryan Murphy ve Brad Falchuck'ın gözetiminde American Horror Story FX'de devam edecek. FX Networks ve FX Productions yöneticisi John Landgraf, “Ryan ve Brad, American Horror Story ile antolojik korku dizinini oluşturmuş ve on yıl boyunca başarısını sürdürerek ustalıklarını ispat etmiş durumdalar. Onlara, Dana Walden'e ve stüdyo ortaklarımıza üç yıl daha diziyi taahhüt ettikleri için minnettarız. Dizi için birçok kişi büyük emek verdi. Buna saygı duyuyoruz ve dizi, her şeyiyle unutulmaz bir proje." açıklamasında bulundu.

    American Horror Story, sürekli olarak FX’in en yüksek puan alan dizilerinden biri oldu ve bütün değişkenliğine rağmen her zaman aynı akıcılık ve atmosferi yakalamayı başardı. Murphy'nin ayrıca The People v. O.J. Simpson'la sağlam bir başlangıç ​​yapan American Crime Story var. Bu açılış bölümü kritikti ama Emmy ödülleri kazandı ve ikinci bölüm olan Gianni Versace hikayesinin de yolunu açtı. 3. bölüm ise Bill Clinton ve görevden alınma sürecini anlatacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top