Hesabım
    Arnold Schwarzenegger'in Casus Dramasının Platformu Belli Oldu

    Aksiyon dizisi için yakın zamanda sete girilecek

    Arnold Schwarzenegger'in başrol oynaması planlanan casus dizisinin Netflix'te geliştirilme aşamasında olduğu doğrulandı. Nick Santora ve Skydance Television'dan gelen dizi, hikayenin merkezinde yer alan bir baba ve kızının küresel casusluk macerası olarak tanımlanıyor. Monica Barbaro, gösteride Schwarzenegger’in kızını oynayacak.

    Projenin diziye gitmesi halinde, Schwarzenegger’in kariyerinin ilk normal televizyon rolü olacak. Diziyi Santora yarattı ve Skydance TV ile yaptığı genel anlaşmanın bir parçası olarak yürütücü yapımcılık yapacak. Santora ayrıca, Amazon'da kurulan Skydance dizisi “Jack Reacher”a da showrunner olarak dahil oldu. Schwarzenegger, Skydance için David Ellison, Dana Goldberg ve Bill Bost'la birlikte yönetici yapımcılık yapacak.

    Carolyn Harris, stüdyo adına projeyi denetleyecek isim olacak. Schwarzenegger, "Terminator" serisi, "True Lies", "Total Recall" ve "Eraser" gibi gişe rekorları kıran filmlerde rol alan tüm zamanların en ikonik aksiyon yıldızlarından biri. Ayrıca, “Twins”, “Kindergarten Cop” ve “Junior” gibi önemli komedi filmlerinde de rol aldı. Ayrıca, seçimde Gray Davis'i mağlup ettikten sonra 2003-2011 arasında Kaliforniya Valisi olarak görev yaptı.

    Barbaro, kısa süre önce Covid-19 salgını nedeniyle 2021 yılına kadar ertelenen Tom Cruise'la birlikte başrolü paylaştıkları "Top Gun" devam filminde yer alacak. Geçmişteki TV çalışmaları arasında "Stumptown" ve "Splitting Up Together”ın yanı sıra Netflix’in “The Good Cop”, Lifetime’ın “UnREAL” ve NBC’nin “Chicago P.D.”si yer alıyor. Santora daha önce "Law & Order" ve "Prison Break" filmlerinde de çalıştı. En son çalışmaları arasında "The Fugitive", "Most Dangerous Game" ve "Scorpion" yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top