Hesabım
    Matthew Perry, ‘Friends’ Özel Bölümü Hakkında Konuştu

    Özel bölüm ne zaman yayında olacak?

    Aylar süren gecikmelerin ardından "Friends" buluşması özel etkinliği ikinci vitese çıkacak gibi gözüküyor. Orijinal şovun yıldızlarından Matthew Perry'ye göre, gösterinin çekimlerine mart ayında başlanması ya da devam etmesi planlanıyor. Haber, devam eden Koronavirüs pandemisi ve fiziksel üretime etkisi nedeniyle özel bölümün birçok kez ertelenmesinden sonra geliyor.

    Başlangıçta, bu yılın mart ayında bölümün canlı bir izleyiciyle çekilmesi gerekiyordu ama pandemi ülke çapında neredeyse tüm prodüksiyonları durdurduğunda bu planlar iptal oldu. Daha sonra bölümün bazı diyaloglarının çekildiği yönünde dedikodular çıktı ama doğrulama ya da yalanlama gelmedi. WarnerMedia Entertainment ve Direct-to-Consumer başkanı Bob Greenblatt, mayıs ayında, şirketin özel programının yaz sonunda tamamlanacağını umduğunu söyledi ama bir kez daha planlar suya düştü. Son çıkan haberlere göre 2021 yılının başında hazırlıkların başlaması ve çekimlerin mart ayında yapılması planlanıyor.

    Perry, gösteriye orijinal ortak yıldızlar Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa KudrowMatt LeBlanc ve David Schwimmer'la birlikte katılıyor. Plan, özel bölümü, Burbank'taki Warner Bros. Studio lotunda bulunan orijinal “Friends” sahnesi Stage 24'te çekmek. İlk olarak şubat ayında resmi olarak duyurulan birleşme, WarnerMedia'nın Netflix gibi platformlarla büyük bir teklif savaşından sonra kazandığı 10 "Friends" sezonunun tamamına eşlik edecek olan HBO Max’ın ilk çıkışı olan Mayıs 2020'de yayında olması bekleniyordu.

    HBO'nun, 2004 yılında yayın hayatı sona eren dizinin yeni hakları için 400 milyon doların üzerinde ödeme yaptığı bildirildi. Ben Winston, "Friends" yürütücü yapımcıları Kevin Bright, Marta Kauffman ve David Crane'le birlikte özel bölümün yönetici yapımcılığını yüstlenecek. Warner Bros. Unscripted & Alternative Television ve Fulwell 73 Productions, gösterinin arkasında yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top