Hesabım
    Ortak Yazar "Dan Harmon", Rick & Morty'nin Geleceği Hakkında Konuştu

    Dizinin senaryo çalışmaları hangi seviyede?

    Rick & Morty'nin ortak yaratıcısı Dan Harmon, dizinin ekibinin bu yıl dördüncü sezon yayınlanacak olmasına rağmen yedinci sezon üzerinde çalıştığını açıkladı. The Adult Swim animasyon dizisi 2013 yılında gösterime girdi ve kısa süre önce 5. sezon için yenilendi. Yeni sezonun prömiyer tarihi henüz açıklanmadı. Rick ve Morty üzerinde çalışanlar, pandemi sırasında uzaktan çalışmaya devam edebildiler, bu da takvimde bir soruna neden olmadı.

    Üçüncü sezonla dördüncü sezon arasında hayranlar iki yıl beklemek durumunda kaldı. Bu arada Adult Swim şovun planlanan 70 bölümünün gelecek sezonlara bölünmesini emretti. Bu da hala en az 60 Rick & Morty bölümü olduğu anlamına gelir. Bu, 4. ve 5. sezonlar arasında daha kısa bir bekleyiş anlamına gelebilir.

    2020 The Adult Swim Festivali'ndeki sanal bir panel sırasında Harmon, ekibin zaten 7. sezonda üzerinde olduğunu ve üç sezon ileride çalıştığını açıkladı. Panelin ana amacı, oyuncuların hayran sorularını yanıtlaması ve 4. sezonun içeriği hakkında bilgi vermesiydi. Ancak, bir noktada Harmon bunu daha da ileri götürerek, "Sanırım şu anda 7. sezon üzerinde çalışıyoruz, takip edemiyorum bile. 5. sezonu mu yoksa 6. sezonu mu konuşuyorduk." dedi. Harmon ayrıca, izleyicilerin Beth'le ilgili oldukça harika şeyler gelmesini beklemesi gerektiğini söyledi ve "Space Beth tek seferlik bir karakter değildi." dedi.

    Covid-19 olayları mart ayından bu yana birçok film ve televizyon yapımını etkilemiş olsa da, bunun yerine Rick & Morty'i olumlu yönde etkilediği görülüyor. Başka bir sanal etkinlik sırasında Harmon, kilitlenmenin şov odağında çalışanlara yardımcı olduğunu söyledi. Bu bilgilere dayanarak, dikkatlerini zaten 7. sezona çevirmeleri çok da şaşırtıcı değil. Harmon'un da belirttiği gibi, dizinin yayınlanma zamanının çok ilerisinde çalışmak spoiler ve yeni zorluklar ortaya çıkarıyor. Bununla birlikte, 70 bölümlük sıralamaya bakıldığında, muhtemelen daha fazla sezon olacak gibi görünüyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top