Hesabım
    ‘Darkwing Duck’ın Yeni Versiyonu İçin Çalışmalar Başladı

    Disney Plus, bir animasyon klasiğini daha geri getiriyor..

    "Darkwing Duck"ın yeni versiyonunun, Disney Plus'ta erken geliştirme aşamasında olduğu bildirildi. Şu anda projeye bağlı bir yazar yok ama kaynaklar, baş yapımcılığının Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver ve Point Gray Pictures adına Alex McAtee tarafından yapılacağını söylüyor. McAtee, şirket adına projeyi denetleyecek.

    Orijinal "Darkwing Duck", Tad Stones tarafından yaratıldı ve 1991-1992 yılları arasında üç sezon ve 91 bölüm halinde yayınlandı. Başlangıçta Disney Channel ve ABC'de yayınlanırken, aynı zamanda tekrar yayınları da sürekli ekranlara geldi. Dizi, Drake Mallard gizli kimliği altında sıradan bir banliyö hayatı yaşayan ördek süper kahramanı takip etti. Suçla mücadelesinde yardımcısı ve pilot Launchpad McQuack tarafından desteklendi. Ayrıca; bazen evlatlık kızı Gosalyn tarafından da destekleniyor. Dizide Jim Cummings'in Darkwing Duck, Christine Cavanaugh'un Gosalyn ve Terry McGovern'in Launchpad seslendirmeleri yer aldı.

    Dizinin diğer Disney animasyon dizisi “DuckTales”le bağlantıları da olacak ve Launchpad hem orijinal “DuckTales”te hem de yeni dizide yer alacak. Bu versiyonda, Darkwing eski bir süper kahraman TV dizisinden çıkan kurgusal bir karakter olarak görünecek. İkinci sezonda, Darkwing Duck hayran kulübünün başkanı Mallard, gerçek hayatta Darkwing olma şansını yakalayacak ve suçla savaşmaya başlayacak. Gosalyn, üçüncü sezonda tanıtıldı. Proje seriye giderse, Disney Plus yeniden başlattığı nostaljik serilere bir yensini daha eklemiş olacak.

    Yayıncı şu anda "High School Musical" film serisine dayanan "High School Musical: The Musical: The Series" dizisini yayınlıyor. Ayrıca, "Doogie Howser M.D."nin kadın liderliğinde yeniden çevrimini hazırlıyorlar. Film çalışmalarına ek olarak, Point Gray şirketi şu anda hem birinci sınıf kablo hem de akışta birden fazla dizi yapıyor. Kısa süre önce üçüncü sezon için yenilenen Showtime komedisi “Black Monday" ve “The Boys” bunların en önemlileri arasında.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top