Hesabım
    Yeni Bir DC Dizisi Yolda: "Wonder Girl"

    Başarılı isim Greg Berlanti, dizinin arkasındaki isim olacak..

    Greg Berlanti, CW kadrosuna bir DC projesi daha ekleyebilir. Variety'nin haberine göre, CW, Joëlle Jones tarafından yaratılan DC karakterlerine dayanan bir “Wonder Girl” dizisi geliştiriyor ve Berlanti, baş yapımcılığı üstlenecek. Fantastik türdeki bir saatlik dram, bir Amazon Savaşçısı olan Brezilya Nehir Tanrısı'ndan doğan Latin kökenli Yara Flor'un etrafında dönecek.

    Kendisi hikayede Wonder Girl olduğunu ve yeni keşfettiği güçle dünyayı yok etmeye çalışan kötülerle savaşması gerektiğini öğrenecek. Önceki çalışmaları arasında "Ugly Betty" bulunan ve USA Network'ün "Queen of the South" filminin son birkaç sezonunda şov sorumlusu olarak görev yapan Dailyn Rodriguez, Berlanti Productions adına Berlanti, Sarah Schechter ve David Madden'la birlikte senaryoyu yazacak ve sorumlu yapımcılığı üstlenecek.

    Dizi, Warner Bros. Television'la birlikte Berlanti’nin ortaklığında üretiliyor. Projenin haberi, DC Comics'in Flor'u "Future State" başlıklı yeni çizgi romanlarda Wonder Woman'ın bir sonraki yinelemesi olarak kullanacağını söylemesi ve tanıtmasından neredeyse tam bir ay sonra gelmiş oldu. Haliyle diziye de ilham olacak. İki aylık fasikülün Ocak 2021'de yayımlanması planlanıyor, bu da hayranların bu yeni karakteri ve tam olarak onun DC Evrenine nasıl uyduğunu henüz bilmedikleri anlamına geliyor.

    “Future State” ayrıca, Batman, Superman, Flash ve Green Lantern dahil olmak üzere bir dizi DC karakterinin yeni sayılarını da yakın zamanda açıklayacak. "Wonder Girl", CW'de bir senaryo geliştirme anlaşmasına sahip ve tam sezona giderse, şu anda "The Flash", "Supergirl", "Legends of Tomorrow", "Black Lightning" den oluşan ünlü Arrowverse'e katılacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top