Hesabım
    Terence Winter, Gotham P.D. Dizisinden Ayrıldı mı?

    Batman evreninin yeni HBO Max dizisinde sürpriz gelişme..

    HBO Max ve Warner Bros. Television, Gotham P.D.'ye başkanlık edecek başka birini bulmak zorunda kalacak. Matt Reeves’in "The Batman" filminin yakında çıkacak olan yan serisini yazmak için projede bulunan usta kalem Terence Winter, yaratıcı farklılıklar nedeniyle projeden çıktığını doğruladı ve kötü haberi verdi.

    Ayrılış haberi, gösterinin HBO Max'ten doğrudan sezon siparişi almasında beş ay sonra gelmiş oldu. Ayrıca, Alicia Vikander'in başrol oynadığı “Dial M For Murder” antoloji dizisinde Winter'ın yer alacağının açıklanmasından sadece 24 saat sonra duyuruldu. Başlıksız Gotham P.D. dizisi, WarnerMedia çoklu platformlarında yeni bir Batman evreni başlatmak amacıyla Reeves'in uzun metrajlı film için yarattığı dünyaya ait olacak. Filmin Gotham Şehri'ndeki yolsuzluğun anatomisine ilişkin incelemesine dayandığı söyleniyor. Dizi, Reeves’in Warner Bros. Television Group'la yaptığı yeni genel anlaşma kapsamında açıklanan ilk proje oldu.

    HBO Max ve WBTV, Winter'ın çıkışıyla ilgili yorum yapmayı reddetti. Projeden ayrılan Winter, "The Sopranos" ve "Boardwalk Empire" gibi kapsamlı, cesur suç dramalarındaki çalışma geçmişine bakıldığında, gösteri için önemli bir kayıp anlamına geliyor. Dizi siparişi açıklandığında yönetmen Reeves, Winter'la çalışmayı "mutlak bir rüya" olarak nitelendirmişti ama bunu en azından şimdilik gerçekleştiremeyecek. Reeves, "Bu, yalnızca filmde yarattığım dünyanın vizyonunu genişletmek için değil, aynı zamanda onu yalnızca uzun biçimli bir formatın karşılayabileceği türden derinlik ve ayrıntılarla keşfetmek için harika bir fırsat" dedi.

    Gotham P.D. serisi, ana şirket WarnerMedia tarafından kontrol edilen ve HBO Max'te şu anda takvimde yer ala bir dizi DC projesinden sadece biri. James Gunn, John Cena'nın başrolde olduğu “Suicide Squad” filminin bir dizi yan projesi olan "Peacemaker" üzerinde çalışıyor ve J.J Abrams'la Bad Robot Productions, yayıncı için bir “Justice League Dark” serisi geliştiriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top