Hesabım
    Mary-Louise Parker ve Nick Offerman, Netflix Dizisinde Buluşuyor

    İki başarılı oyuncunun ortak yeni projesinden ilk detaylar..

    Courtesy of Netflix

    Mary-Louise Parker ve Nick Offerman, Netflix’in Colin Kaepernick’in yaşantısını konu alan mini dizisi "Colin in Black & White"ın kadrosuna katıldı. İki deneyimli oyuncu, sırasıyla, Colin, Teresa ve Rick Kaepernick'in evlat edinen ebeveynlerini canlandıracak. İki oyuncu, profesyonel sporcuyu oynayacak olan ve adı önceden önceden duyurulan Jaden Michael'a katılmış oldu.

    Kaepernick, 2016'da maçlardan önce stadyumda çalınan milli marş sırasında protesto etmeyi ve diz çökmeyi seçtikten sonra serbest oyuncu olmadan önce San Francisco 49ers için NFL'de altı sezon oynadı. Bu eylem, polis vahşetini ve politik ırkçılığı protesto etme biçimiydi. Bu tepkisi farklı yanıtlar buldu. Destekleyen kadar karşı çıkanlar da oldu ve Başkan Trump'ın da dikkatini çekti. Daha sonra takımdan ayrılması yönünde baskı yapıldı. Kaepernick, 2019'da NFL'e karşı, oynamasını engellediğini iddia ettiği bir dava açtı.

    Bununla birlikte, altı bölümlük dizi, Kaepernick’in yakın zamandaki şöhretine odaklanmayacak, bunun yerine, beyazlar içinde büyüyen siyahi bir genç olarak büyürken, atletik becerisini geliştirdiği ergenlik yıllarını keşfedecek. Elbette evlat edinilen aileyle yaşadığı anılar da dizide yer alacak. Daha sonra, oyun kurucu olma yolculuğunu takip edecek ve kimliğini tanımlayarak, bugün olduğu özgürlük savaşçısı yolunda yaşadıklarını izleyiciye aktaracak.

    Teresa ve Rick karakterleriyle Parker ve Offerman, ağırlıklı olarak beyaz bir toplulukta siyahi bir çocuk yetiştirmenin ne anlama geldiğini öğrenecekler. "Colin in Black & White", Kaepernick ve Ava DuVernay tarafından yaratıldı. Aynı zamanda yazar olarak da hizmet veren Michael Starrbury'le birlikte yönetici yapımcılığı da üstleniyorlar. Kaepernick, aynı zamanda anlatıcı olarak dizide seslendirme yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top