Hesabım
    Mary J. Blige ve 50 Cent'ten TV Projesi Geliyor

    Başarılı ikili, ABC için bir müzikal dizisi hazırlıyor..

    Starz/D’Andre Michael

    ABC, baş yapımcıları arasında Curtis “50 Cent” Jackson ve Mary J. Blige'in yer aldığı bir müzikal komedi dizisine pilot siparişi verdi. "Family Affair" başlıklı tek kameralı dizi, unutulmuş bir R&B yıldızı olan ve kız kardeşinin dört çocuğunu büyütmekle yükümlü olduğu için hayatı darmadağın olan A-ron'u konu alıyor. A-ron, ailede müzik yeteneğinin var olduğunu keşfedene kadar bunalmış bir karakter olarak tanımlanıyor.

    Başarıya odaklanan A-ron, bir müzik grubunu yönetmenin zor olabileceğini, ancak dört çocuk yetiştirmenin daha da zor olduğunu öğrenmek üzeredir. Kaynaklara göre, ABC projeyi çok teklifli bir ihale savaşından sonra satın aldı. Devon ve Ranada Shepard, projede yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Jackson, G Unit Film & Television başlığı altında yönetici yapımcılığı üstlenirken, Blige ve Bruce Miller, Blue Butterfly Productions aracılığıyla sorumlu yapımcı olacak. Universal Music / Polygram Entertainment'tan David Blackman ve Daniel Inkeles de Noah Rosenberg gibi yönetici yapımcılığını üstlenecek.

    Dizi, Jackson ve Blige için başka bir proje oluşturuyor. Blige şu anda Starz draması “Power Book II: Ghost”ta rol alıyor ve Jackson, dizinin baş yapımcısı. Ayrıca, Starz'daki işlerde diğer tüm "Power" yan projelerinin de yönetici yapımcılığını üstlenecek. “Family Affair” aynı zamanda Jackson’ın şu anda kanalda yer alan “For Life” drama dizisinden sonraki yeni ABC projesi anlamına geliyor.

    "Power Book II: Ghost"taki rolüne ek olarak, Blige’in son ekran jeneriği arasında Netflix dizisi "The Umbrella Academy" ve "Mudbound" bulunuyor. "Mudbond" için en iyi yardımcı kadın oyuncu ve en iyi orijinal şarkı dalında Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. Ayrıca, daha önce yürütücü yapımcılığını üstlendiği USA Network dizisi olan ve uyuşturucu kraliçesi hikayesi barındıran “Philly Reign”i kurdu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top