Hesabım
    "Stranger Things" Yapımcısı Shawn Levy, Netflix'le Genel Anlaşma İmzaladı

    Levy, Netflix'le olan ortaklığı genişletiyor..

    Netflix, "Stranger Things" yapımcısı Shawn Levy ve onun 21 Laps Entertainment şirketiyle bir ilk bakış anlaşması imzaladı ve mevcut televizyon anlaşmasını genişletti. Levy, “Stranger Things”in Netflix için popüler hale gelmesinden bir yıl sonra, 2017'de Netflix'le genel TV anlaşmasını imzaladı. Dizi, yaklaşan dördüncü sezon için yenilendi ve Millie Bobby Brown, David Harbour, Finn Wolfhard ve diğerleri de dahil olmak üzere oyuncu kadrosundan yeni yıldızlar çıkardı.

    Film dünyasında ise Levy, en çok “Night at the Museum” serisinin yönetmenliği ve yapımcılığıyla tanınıyor. "Arrival" filmiyle yapımcı olarak en iyi film Oscar'ına aday gösterildi. Netflix, perşembe günü yaptığı açıklamada, 21 Laps Entertainment'ın prodüksiyon aşamasında bulunan yarım düzineden fazla dizi ve aktif geliştirme aşamasında yer alana15'ten fazla ek dizi ve filmle en üretken yapımcılarından biri haline geldiğini söyledi. Şirketin şu anki listesi, "Unsolved Mysteries" adlı belgesel dizisi, romantik komedi dizisi "Dash & Lily", yeni fantastik dizi "Shadow and Bone” ve yakın zamanda duyurulan “Lost Ollie”yi barındırıyor.

    Netflix'te geliştirilmekte olan 10 uzun metrajlı filme ek olarak, 21 Laps gelecek yıl gösterime girecek olan yeni korku-gerilim filmi "There’s Someone Inside Your House"u yapmak için James Wan'la birlikte çalışıyor. Netflix, 17 Kasım'da yaptığı açıklamada Jennifer Garner ve Zoe Saldana'nın Ryan Reynolds'lu, Levy yönetmenliğindeki aksiyon filmi “The Adam Project”e katıldıklarını duyurdu.

    Levy, ortakları Dan Levine ve Dan Cohen'in yanı sıra 21 Laps Television Başkanı Josh Barry'le şirket adına projeleri denetliyor. Şirket, 2017'de Netflix anlaşmasını duyurduğunda eski bir ABC ve Firm yöneticisi olan Barry'yi işe aldığını bildirdi ve yaklaşık üç yıldır onlarca projeyi hızlı bir şekilde hayata geçirdiler. Bu arada, Stranger Things'in dördüncü sezonu için, 2021 yılına, bir daha ertelememek üzere yayın kararın aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top