Hesabım
    ‘Finding Forrester’ın TV Uyarlaması Geliyor

    2000 yapımı drama filminin TV uyarlaması yolda..

    NBC, 2000 yapımı “Finding Forrester” filminin dizi uyarlamasını geliştiriyor. Film versiyonu, yıllar önce hit bir roman yayınlayan ama sonra kamusal yaşamdan kaybolan münzevi bir yazarla (Sean Connery) arkadaşlık geliştiren ve yazma tutkusuna sahip bir lise basketbol yıldızının (Rob Brown) arkadaşlığını konu alıyordu. NBC versiyonu, iki yetenekli siyahi yazar arasındaki benzersiz bağı araştıracak.

    Ultra rekabetçi elit bir yatılı okula gitmek için basketbol becerilerini kullanan 16 yaşındaki evsiz bir yetim ve kariyeri birileri tarafından mahvedilmiş münzevi bir lezbiyen yazar bu kez hikayenin odağında olacak. T.J. Brady ve Rasheed Newson projeyi yazıyor ve yönetiyor. Tim Story, The Story Co. adına Sharla Sumpter Bridgett'la birlikte yönetmen ve yönetici yapımcılığını üstleniyor. Stephen Curry ve Erick Peyton, Unanimous Media aracılığıyla yürütücü yapımcı olacak. Sony Pictures Television prodüksiyonu yapacak.

    Unanimous, Sony'le şu anda bir ilk bakış anlaşması altında. Brady ve Newson, aynı zamanda Showtime dizisi “The Chi”nin yardımcı yapımcıları. Diğer çalışmaları arasında "Shooter", "The 100", "Army Wives" ve "Animal Kingdom" gibi şovlar yer alıyor. Tim Story, en çok “The Ride Along”, “The Ride Along 2”, “Barbershop” ve “Taxi” gibi hit komedileri yönettiği çalışmalarıyla tanınıyor. Ayrıca; Kevin Hart için iki komedi özel filminin yanı sıra "Fantastic Four" ve "Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer" filmlerini yönetti.

    "Finding Forrester" serisindeki gelişmelerin haberi, filmde başrol oynayan usta aktör Sean Connery’nin ölümünden bir aydan biraz daha kısa bir süre sonra gelmiş oldu. James Bond serisindeki ikonik dönüşleriyle ve diğer birçok önemli rolüyle tanınan Connery, Bahamalar'da 90 yaşında vefat etti. Filmde diğer başrolü ise Rob Brown üstlenmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top