Hesabım
    HBO Max, ‘Industry’nin Kalan Bölümlerini Erken Yayınlayacak

    HBO, beğenilen dizi için stratejisini değiştiriyor..

    HBO, keşfedilmemiş programlama sularına adım atıyor. Premium kablo kanalı, yeni drama dizisi "Industry"nin son beş bölümünü HBO Max'te tek seferde yayınlama kararı aldı. 27 Kasım Cuma gününden itibaren izleyiciler, sekiz bölümlük ilk sezonun tamamını izleyebilecek ama kanaldaki doğrusal gösterimler haftalık olarak devam edecek.

    Karar hakkında bilgi sahibi olan kaynaklar, tüm bölümlerin zaten bittiğini söylüyor, bu yüzden onları Şükran Günü hafta sonu boyunca toplu olarak yayınlamak, diziye daha fazla dikkat çekmek ve yeni platformun abone sayısını artırmak için önemli bir strateji. Sezon ortası bölümlerin düşüşü haberi, üçüncü bölümün yayınlanmasından hemen sonra ve ayrıca "Wonder Woman 1984"ün hem sinemalarda hem de HBO Max'te aynı gün yayınlanacağının açıklanmasından sadece beş gün sonra gelmiş oldu.

    "Industry", hırs, gençlik, romantizm ve uyuşturucuyla beslenen, cinsiyet, ırk, sınıf ve işyerinde ayrımcılık konularını inceleyen bir grup genç mezunu takip ediyor. Dizi ilerledikçe, genç beyinler, kariyer basamaklarının vaat edildiği ancak, hiyerarşinin kral olduğu Pierpoint & Co’nun ticaret katının duyusal saldırısı içinde kimliklerini oluşturmaya başlıyor.

    Dizi, yaratıcılar Mickey Down ve Konrad Kay'dan geliyor ve başrollerde Myha'la Herrold (The Tattooed Heart), Marisa Abela (Cobra), Harry Lawtey (City of Tiny Lights), David Jonsson (Deep State) ve Nabhaan Rizwan (Mogul Mowgli) finans bloğunun yeni çocukları olarak, Conor MacNeill (Artemis Fowl), Freya Mavor (Skins), Will Tudor (Game of Thrones) ve Ken Leung (High Maintenance) yönetici olarak yer alıyor. Lena Dunham, dizinin pilot bölümünü yönetti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top