Hesabım
    Kaptan Jack Harkness, ‘Doctor Who’ya Geri Dönüyor

    Sevilen karakter, özel bölümde yeniden izleyiciyle buluşacak..

    'Doctor Who’nun sevilen eski karakterlerinde Kaptan Jack Harkness (John Barrowman), BBC Amerika'da düzenlenen tatil özel bölümünde Whoniverse'a dönmeye hazırlanıyor. Yaklaşan "Revolution of the Daleks" başlıklı özel bölümde Kaptan Jack, Onüçüncü Doktor'a (Jodie Whittaker) ve arkadaşlarına, Doktor'un zorlu düşmanlarından biri olan Dalekler'in huzursuz edici bir planını ortaya çıkarırken yardım edecek.

    Doktor, bir uzay hapishanesine kilitlendiğinde, Dünya gezegenini kurtarmaya yardım etmek Kaptan Jack'e düşer. Barrowman, "Jack’in ceketini giyip Doctor Who’nun setine geri dönmek harikaydı. Kaptan Jack'i oynamak her zaman heyecan verici bir deneyim oldu. O benim hayatımı değiştiren, kalbime çok yakın bir karakter ve hayranların onu benim kadar sevdiğini bilmek onun dönüşünü daha da güzel kılıyor. Umarım herkes Jack’in Onüç'le olan kahramanca macerasından keyif alır." dedi.

    Kaptan, daha önce onikinci sezonun beşinci bölümü olan "Fugitive of the Judoon"da kısa bir sürpriz daha yapmıştı bu bölümde Yaz (Mandip Gill), Ryan (Tosin Cole) ve Graham (Bradley Walsh)'le boy göstermişti. BBC Studios'un yönetici yapımcısı Matt Strevens, "'Fugitive of the Judoon'da baştan çıkarıcı kısa bir görünümden sonra, John'u Kaptan Jack olarak yeniden ağırlamak büyük bir keyif ve heyecan." dedi.

    "Doctor Who" serisinin en ikonik karakterlerinden biri olan Kaptan Jack, bu tatil özel bölümünde daha uzun süre yer alacak. Kaptan Jack, ilk kez 2005 yılında çok sayıda bölümde yer aldı ve hayranlarla tanıştı. Onikinci sezondaki sürprizinden önce, son olarak 2010 yılındaki “The End of Time” bölümünde görüldü. Barrowman, 2006'dan 2011'e kadar süren “Doctor Who” spin-offu “Torchwood”un da yıldızıydı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top