Hesabım
    Michael Mann, Tokyo Vice'ın Prodüksiyonuna Devam Ediyor

    HBO Max dizisinin çekimleri kaldığı yerden devam ediyor..

    Parkes/MacDonald Productions

    Hepsi çok popüler olmasa da birçok başyapıta imza atan ve üretkenliğine ara vermeden devam eden Michael Mann, bir yandan Hugh Jackman'ın oynadığı Ferrari filmi için çalışmalarını sürdürürken, öte yandan Tokyo Vice adlı TV dizisinin prodüksiyonuna kaldığı yerden devam ediyor. HBO Max serisi olan Tokyo Vice'ın çekimleri, onsekiz günün altısı bitirirldikten sonra salgın nedeniyle durdurulmuştu ama Mann, oyuncular ve ekip şimdi sette.

    Japon premium kablolu TV yayıncısı Wowow, Ansel ElgortRachel Keller, Odesa Young ve Oscar adayı Ken Watanabe'nin başrollerini paylaştığı ve program sorunlarının ardından yeniden start alan projenin ortak yapımcısı olarak yer aldı. J.T. Rogers tarafından yazılan dizi, Jake Adelstein’ın 2010 yılında yayımlanan "Tokyo Vice: An American Reporter on the Police Beat in Japan" adlı kitabına dayanıyor. 

    Romanın özeti şu şekilde; "Amerikalı bir araştırmacı gazeteciden Japon organize suçlarının sürükleyici gerçek hayat hikayesi. Jake Adelstein, on iki yıldır Japonya'nın karanlık tarafını işlediği daracık Tokyo Metropolitan Polis Basın Kulübü'ne kabul edilen tek Amerikalı gazeteci. Gasp, cinayet, insan kaçakçılığı, mali yolsuzluk ve tabii ki Yakuza'ların kol gezdiği sokaklarda son işiyle Tokyo'nun neon dolu mahallelerinden, FBI'ın şık salonlarına kadar yankılanan ve ailesi için ölüm tehdidiyle sonuçlanan bir skandalı ortaya çıkardığında, Adelstein istifa etmeye karar verir. Tokyo Vice, Japon kültürüne eşi benzeri görülmemiş bir bakış ve yardımcı muhabirlikten tecrübeli gazeteciliğe yükselişle ilgili etkileyici bir anı sunuyor."

    Mann, baş karakter için; "Karakterin kararlılığı, çok farklı bir kültürde muhabir olmakla başlıyor ve aynı zamanda, dizginlemekte zorlandığı bir atılganlığa sahip. Bu yerli dürtü ona hem avantaj sağlıyor, hem de zarar veriyor. Mahallesindeki yerliler onu tanıyor. Başka her yerde, o bir yabancı ve mutlaka hoşgörülü olmayan bir toplumda var olmaya çalışıyor. Gördüklerim beni heyecanlandırıyor. Yaptığı çok sürükleyici bir iş. Ondan istediğim buydu ve kesinlikle yaptığı da bu oldu." dedi. Tokyo Vice'ın 2021'de izleyiciyle buluşması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top