Hesabım
    ‘Utopia’, İlk Sezon Sonunda İptal Edildi

    Amazon, diziye ikinci sezon şansı vermedi..

    "Utopia"nın Amazon için mükemmel bir uyum olmadığı ortaya çıktı. Yayıncı, bilim kurgu dizisini yalnızca bir sezon sonunda iptal etti. "Utopia"nın iptaline dair haberler, dizinin prömiyer yapmasından sadece iki ay sonra gelmiş oldu ve en hızlı iptal kararlarından birine imza atıldı. Aynı adı taşıyan İngiliz dizisinden esinlenen "Utopia"da, "Gone Girl" ve "Sharp Objects"in yazarı Gillian Flynn, dizi sorumlusu ve yönetici yapımcılığını üstlendi.

    Sekiz bölümlük komplo gerilim filmi, internette tanışan ve görünüşte kurgusal bir çizgi romana olan tutkularından ötürü bağlanan bir grup çizgi roman hayranına odaklanıyor. Becky (Ashleigh LaThrop), Ian (Dan Byrd), Samantha (Jessica Rothe), Wilson Wilson (Desmin Borges) ve Grant (Javon "Wanna" Walton), çizgi roman sayfalarında gizlenmiş gizli anlamları ortaya çıkardılar ve insanlığa yönelik tehditleri tahmin ettiler. Bunların sadece bir komplonun ürünü olmadığını anladılar ve insanlığı uyarmak için bir dizi girişime başladılar. 

    Grup, kendi sırlarını barındırırken dünyayı kurtarma görevlerinde onlara katılan, çizgi romanın ünlü ana karakteri Jessica Hyde (Sasha Lane)'la yüz yüze gelmelerini sağlayarak büyük riskli bir maceraya atıldı. “Utopia”da John Cusack'in TV'deki ilk düzenli rolüne tanık olduk. Kadroda ayrıca, Rainn Wilson, Farrah MackenzieChristopher Denham ve Cory Michael Smith de yer aldı.

    Bu yılın başlarında, Comic-Con @Home sırasında Flynn, proje üzerinde çalışmaya yaklaşık yedi yıl önce başladığını ve onu İngiltere versiyonundan nasıl uyarladığını açıkladı. “Benim fikrim sadece onu Amerikanlaştırmak ve Amerikalılar için pek çok yönden yankı uyandıran şeylerle uğraşmak değil, aynı zamanda işleri çok gerçekçi bir şekilde cesur, kirli ve çirkin yapmaktı” dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top