Hesabım
    David Lynch, Mayıs Ayında Yeni Netflix Dizisinin Yapımına Başlayacak

    Usta yönetmen, TV dünyasına iyice alıştı..

    David Lynch'in yaklaşmakta olan büyük bir proje hakkında bıraktığı pek çok ipucu, şimdi yazardan ne bekleyebileceğimiz hakkında bazı somut bilgilere yol açtı. Twin Peaks'e ustaca dönüşünün üzerinden üç yıl geçtiği için nihayet yeni bir proje çekmeye hazırlanıyor. Pandemi döneminde üretkenliğinde hatrı sayılır bir artış gözüken Lynch, yeni bir projeyle bu durumu daha da artırmaya hazırlanıyor.

    Şubat ayında, bir Reddit kullanıcısı, Lynch'in Wisteria çalışma başlığıyla Netflix için bir proje geliştirdiği söylentisini düşürdü. 25 saatlik bölümler ya da 13 mini film gibi olduğu söylenen dizinin, Los Angeles'ta 200 günlük prodüksiyonun gerçekleştirilmesiyle 85 milyon dolarlık bir bütçe taşıdığı bildirildi. Pandemi bu tür planları açıkça durdururken, haber vermeden önce daha güvenilir bir kaynak bekleniyordu ve haber artık resmi diyebiliriz.

    Production Weekly'e göre, Lynch önümüzdeki mayıs ayında Calvert Stüdyoları'nda Wisteria'yı çekmeye başlayacak ve projenin belirli bir bölümü çekildikten sonra geri dönecek. Yapımcı Sabrina S. Sutherland de yönetmenle yeniden bir araya gelecek ve bu konuda bazı ek detaylar açıklandı. Lynch'in Showtime'dan Netflix'e geçtiğini ve Mark Frost'un şimdilik kabul etmese de projede yer alabileceği ihtimali konuşuluyor. Frost bu konuda birkaç sosyal medya paylaşımında bulundu

    Gerçekten yeni bir Lynch projesini ne zaman görebileceğimize gelince, 6 aydan fazla bir prodüksiyon sette geçecek ve Lynch'in çalışma şekli düşünüldüğünde 2023'e kadar bir prömiyer tarihi zor gözüküyor. "Twin Peaks: The Return" de Eylül 2015'te üretime başladı ve 2017 yılında prömiyer yaptı. Şu anda ufukta en çok beklenen projelerin başında artık Wisteria geliyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top