Hesabım
    Doctor Who Özel Bölümü "Revolution of the Daleks"ten Fragman

    Yeni yıl özel bölümünden fragman yayında

    "Doctor Who", 2021'i "Revolution of the Daleks" başlıklı aksiyon dolu yılbaşı özel bölümüyle getiriyor. Fragman, Kaptan Jack Harkness rolünü yeniden canlandıracak olan John Barrowman da dahil olmak üzere özel bölümde yer alan konuk yıldızların hepsini öne çıkarıyor; Chris Noth - Jack Robertson, Harriet Walker ve Nathan Stewart-Jarrett aynı rolleriyle karşımıza çıkacak.

    Tabii ki, özel bölümde "Doctor Who" ekibini "yok etmek" isteyen birçok Dalek var. 12. sezonun sonunda, Jodie Whittaker'ın oynadığı On Üçüncü Doktor, yüksek güvenlikli bir uzay hapishanesine kilitlendi. Yaz, Ryan ve Graham, Dalek fırtınasının yaklaştığını anlayana kadar hayatlarını sürdürüyorlar ama Daleklerle "Doktor" olmadan nasıl dövüşürsünüz?

    Kaptan Jack'in yardımına sahip olmalarına rağmen, tatil özel etkinliği, mürettebatın şimdiye kadarki en zorlu maceralarından birine girişini görecek. "Doctor Who" baş yapımcısı Chris, "Bu yılki Doctor Who'yu olağanüstü oyunculuk yeteneği patlamasıyla doldurduk." dedi. Chibnall ise bir açıklamada şunları söyledi; "Başka nerede İngiliz oyunculuk krallığı, dünyaca ünlü bir ABD sinema yıldızı, uluslararası bir sinema hazinesi ve Britanya'nın en ateşli genç oyuncularından biri, sadece konuk oyuncu olarak aynı kadroda buluşabilir?  Bunları Jodie Whittaker, Bradley Walsh, Mandip Gill ve Tosin Cole'la bir araya getirin ve yok edilecek bir oyuncu kadrosuna sahip olun. İşler kızışacak." dedi

    “Revolution of the Daleks”, 1 Ocak akşamı izleyiciyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top