Hesabım
    The Morning Show'un Yıldızlarından Gugu Mbatha-Raw, "Loki" Kadrosuna Dahil Oldu!

    Loki'nin kadrosuna bir yıldız daha..

    Gugu Mbatha-Raw, Disney + için üretilen “Loki” dizisinin kadrosuna dahil oldu. Mbatha-Raw, dizinin başrol oyuncusu Tom HiddlestonSophia Di Martino ve yakın zamanda diziye dahil olduğu duyurulan Owen Wilson'la birlikte rol alacak. Böylelikle, son gelişmelerle birlikte Loki dizisinin ana kadrosu da şekillenmiş oldu.

    Çoğu projede olduğu gibi Marvel, karakterin kesin detayları hakkında detaylı bir bilgi vermedi. Disney + temsilcileri de bu konudaki soruları şimdilik cevapsız bıraktı. Mbatha-Raw geçtiğimiz yıl Apple’ın güçlü bir çıkış yapan amiral gemisi dizisi “The Morning Show”un ilk sezonunda rol almış ve oldukça beğenilmişti. Aynı zamanda ağustos ayında gösterime giren Netflix dizisi “The Dark Crystal: Age of Resistance”ta da seslendirme yapmıştı. Ayrıca 2016'da Emmy ödüllü “Black Mirror” bölümü “San Junipero”da rol aldı. Film tarafında, yakın zamanda “Motherless Brooklyn” filminde Edward Norton ile birlikte rol aldı ve “Concussion”, “A Wrinkle in Time”, “The Cloverfield Paradox” ve “Beauty and the Beast” gibi diğer projelerde yer aldı. 

    Disney, geçen hafta bir Super Bowl reklamında “Loki” ve diğer iki Marvel-Disney + şovuna kısa bir bakış yaptı. 2021 yılı için “Loki” gösterimi hedefleniyor. Bu yayınlama sırasında dizi için resmi bir hikaye tanıtımı yok, ancak şovun, insanlık tarihinde farklı zamanlarda ortaya çıkan ve büyük olayları etkileyen büyü ustasını anlatacağı biliniyor. 

    Şov, şu anda Disney +'taki çalışmalarda MCU karakterleri üzerine odaklanmış birkaç mini diziden biri. Diğerleri ise; “Ms Marvel”, “Hawkeye”, “Falcon and Winter Soldier”, “She-Hulk”, “Moon Knight” ve “WandaVision". 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top