Hesabım
    History Channel, İki İddialı Tarihi Diziyle Geliyor

    Dizilerden birinin arkasında Vikings ekibi var..

    History Channel, biri "Vikings" yaratıcısı Michael Hirst'ın sorumlu yapımcılığını içeren iki yeni mini dizi geliştiriyor. İlki, Hirst'ın yönetici yapımcılığını üstlendiği, yazar Coleman Herbert'tan gelen "The Plague Year" başlıklı dizi. Hikaye, Hıyarcıklı Veba'nın tüm zamanların en kötü salgınlarından birini yarattığı sırada, 1665 Londra'sının portresi olarak tanımlanıyor. Her türden Londralı, sürüler halinde kaçarken, ister seçimle ister kaderle şehirde kalanlar, imkansız bir soruyla karşı karşıya kaldıklarında, kendilerinin test edildiğini ve eski yaraların yeniden açıldığını görürler: Etrafınızda yaşanan bunca şey varken nasıl devam edersiniz?

    A + E Studios yapımcılığı üstlenecek. The History Channel'ın başkan yardımcısı ve genel müdürü Eli Lehrer, "Tarihin senaryoya dayalı programlanması, izleyicilerimizle rezonansa giren ve tarihimiz boyunca önemli anlara odaklanan etkinlik yardımıyla içeriğimizi tamamlayan birinci sınıf tarihi mini dizilerle köklerimizi kucaklıyor. Zeki Michael Hirst'le tekrar ortaklık kurarak, Ric Burns ve A + E Stüdyolarımızla birlikte izleyicilerimizi eğlendirecek, aydınlatacak ve geçmişle ilgili meraklarını harekete geçirecek içerikler sunmak için sabırsızca bekliyoruz." dedi

    Geliştirme aşamasındaki ikinci proje, Amerika'nın en kötü şöhretli ve trajik öncü öykülerinden birine dayanan "The Donner Party" olacak. 1846 baharında Kaliforniya'ya doğru yola çıkan James Reed, ailesi ve umut dolu bir göçmen arabası, Batı'da daha iyi bir yaşam vaadiyle yola koyulur. Kışın Sierra Nevada Dağları'nda mahsur kalan talihsiz yolcular, insanlığın en iyi ve en kötü yanlarını ortaya çıkaran akıl almaz zorluklarla karşılaşacaklarından habersizdirler.

    Ric Burns, The Donner Party'de yazar ve dizi sorumlusu olarak görev yapacak. Burns ayrıca, Nancy Buirski'yle birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek. "The Donner Party", Steeplechase Films ve Augusta Films'le birlikte Cineflix Media tarafından üretildi. Her iki dizi için de 2021 yılında sete girilmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top