Hesabım
    Julianna Margulies, ‘The Morning Show’un Kadrosunda!

    İkinci sezon için önemli transfer..

    Julianna Margulies, "The Morning Show"un ikinci sezon kadrosuna katıldı ve UBA News'ta bir spiker olan Laura Peterson'ı oynayacak. Başarılı oyuncu, rolünü tekrar edecek dizi yıldızları Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon'un yanı sıra, Steve Carell, Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Bel Powley, Karen Puttman ve Desean Terry'ye katıldı.

    Daha önce Greta LeeRuairi O’Connor ve Hasan Minhaj'ın da yeni sezona katılacağı duyurulmuştu. Margulies, bugün çalışan en başarılı televizyon aktrislerinden biri. Kariyeri boyunca 10 Emmy Ödülü'ne aday gösterildi ve "ER" ve "The Good Wife" performanslarıyla üçünü kazandı. Ayrıca, “The Good Wife” için bir drama dizisinde en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandı ve 12 kez Altın Küre Ödülü'ne aday gösterildi. Son olarak, popüler Showtime dizisi “Billions”ta ve Nat Geo dizisi “The Hot Zone”un ilk sezonunda yer aldı. İlk edebi projesi, "Sunshine Girl, ”4 Mayıs 2021'de gösterime girecek.

    "The Morning Show", Apple’ın akış hizmetinin amiral gemisi dizisi olarak görülüyor. Gösteri, geçen yıl gösterime girdi ve birçok Emmy ve Altın Küre Ödülü'ne aday gösterildi. Billy Crudup, bir dizide en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Emmy ödülünü kazandı. Aniston ayrıca bir drama dizisindeki en iyi kadın oyuncu dalında SAG Ödülü'nü kazandı.

    Dizi, büyük bir ABD kanalında Aniston ve Witherspoon'un oynadığı haberciler üzerinden, kurgusal bir sabah haber şovunun perde arkasını anlatıyor. Başrolün yanı sıra Aniston ve Witherspoon yönetici yapımcılar olarak da dizide yer alıyor. Dizi, aynı zamanda showrunner ve yönetici yapımcı olarak hizmet veren Kerry Ehrin tarafından geliştirildi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top