Hesabım
    Star Wars Dizisi "Cassian Andor"un Çekimleri Başladı

    Disney Plus, Star Wars evreni için çalışmaları hızlandırdı..

    The Mandalorian, Disney Plus'ta devam ederken, iki yeni Star Wars dizisi de yola çıkıyor. Obi-Wan Kenobi hakkındaki dizi 2021'de çekime başlayacak ve Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi karakteri Cassian Andor'a odaklanan bir yan dizi şu anda yapım aşamasında. Jimmy Kimmel'e konuşan Diego Luna, "küçük bir şey, bazı arkadaşlarla kısa bir film" için Londra'da olduğunu açıkladı. Kimmel, Disney Plus ve Lucasfilm'den bahsettiğinde Luna yanıt verdi: "Onlar benim arkadaşlarım, evet."  dedi.

    Star Wars zaman çizelgesinde yan filmin nerede kurulduğundan bahseden Luna şu yorumu yaptı: "Bu tuhaf bir şey, temelde Rogue One'ı anlamak için bilmeniz gereken her şey var. Önceki karakterin hikayesi bu. Söylersem sonunu bozabilirim, sanırım." dedi. Kimmel, Rogue One'ın nihai sonunu çoktan verdiğini söylediğinde, (filmin tüm ana karakterlerin öldüğünü düşünürsek) aktör şöyle cevap verdi: "Evet, yaptım, yaptım ve başarılı bir şekilde yaptık. Harikaydı. Sonunu zaten bildiğiniz bir hikayeye girmek güzel, sonra küçük nüanslar ve tüm katmanlarla ilgilenebilirsiniz, bence sadece sona ulaşmakla ilgili olmayan bir şey yapmak daha eğlenceli." dedi.

    Cassian serisiyle ilgili ayrıntılar şu anda sınırlı ancak, projenin halihazırda üretimde olduğunu bilmek heyecan verici. Alan Tudyk'in droid K-2SO olarak geri döndüğünü ve Genevieve O’Reilly'nin Mon Mothma olarak geri döndüğünü biliyoruz. Stellan SkarsgardDenise Gough ve Kyle Soller'in de gösteride rolleri var. Bu haber, seriyi 2021'de görme ihtimalimizi artırdı. Şimdilik, Disney Plus'ta yayınlanan The Mandalorian'a göz atarak Star Wars özlemini dindirebilirsiniz.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top