Hesabım
    BluTV'den "Yeşilçam" Dizisi Geliyor!

    Başrolünde Çağatay Ulusoy'un olduğu dizinin ilk detayları açıklandı..

    BluTV, Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu dönem dizisi Yeşilçam'ın duyurusunu yaptı ve 2021 yılında yayında olacağını açıkladı. BluTV'nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda şu sözlere yer verildi; "Bu haberi vermek için daha fazla bekleyemedik. 1960’lar Türkiye’sinde, Yeşilçam’ın altın çağında bir yeniden doğuş hikayesi… Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı, BluTV’nin ilk dönem dizisi #Yeşilçam, 2021’de sadece BluTV’de."

    Türkiye pazarında Netflix'in en önemli rakibi konumunda olan BluTV, Alef Yarım Kalan Aşklar ve Saygı gibi yerli dizilerle bu anlamda gücünü artırmayı hedefliyor ve bu yapımların arasına katılacak yeni proje belli oldu. Yeşilçam'ın en iyi dönemi olarak nitelendirilen 1960'lı yıllarda geçecek olan hikaye, BluTV'nin ilk dönem dizisi olacak ve başrolünde Çağatay Ulusoy yer alacak.

    Mücadele Çıkmaz adlı filmle yakında Netflix'te karşımıza çıkmaya hazırlanan, yakın zamanda Hakan: Muhafız dizisini yine aynı platformda bitiren Ulusoy, bu kez BluTV için kamera karşısına geçiyor. Dizinin 2021 yılında ekranlara gelmesi beklenirken, çekimlerin tarihi hakkında resmi bir açıklama bulunmuyor. Dizinin diğer oyuncuları ve senaryo detaylarının yakında açıklanması bekleniyor.

    Yerli dizilerin kaliteleri ve sürelerine yıllardır beklenen özeni getiren dijital platformlar izleyiciyi de tamamen kendi saflarına çekmiş gözüküyor. Özellikle sosyal medyada bu platformlarda yer alan diziler ağırlıklı olarak konuşuluyor. Yakın zamanda Netflix dizisi Bir Başkadır, uzun süre ülkenin gündemini meşgul etmiş ve her kesimden insanın hakkında konuşmasını sağlamıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top