Hesabım
    'Silence of the Lambs'in Devam Dizisi 'Clarice'ten Teaser!

    Kuzuların Sessizliği'nin sıkı dedektifi geri dönüyor..

    CBS, Silence of the Lambs'in devamı niteliğindeki Clarice'e ilk bakış videosunu yayınladı. Rebecca Breeds'in başrolünü FBI ajanı Clarice Starling olarak oynadığı drama şubat ayındaki prömiyeri için hazırlanıyor ve kanal, tanıtım için ocak ve şubat aylarında üç büyük etkinliği kullanacak.

    Kanal daha önce Queen Latifah'nın oynadığı The Equalizer'ın 7 Şubat'ta Super Bowl'dan sonra yayınlanacağını duyurdu. Her iki şov da CBS'in 24 Ocak'ta yayınlayacağı NFL AFC Şampiyonası maçında, 31 Ocak'ta Grammy Ödülleri'nde ve Super Bowl yayınlarında güçlü bir promosyon alacak.

    11 Şubat 1993'teki Silence of the Lambs olaylarından bir yıl sonrasında geçen dramada Rebecce Breeds Clarice Starling'i canlandırıyor. Kadroda ayrıca; Michael Cudlitz, Lucca de Oliveira, Kal Penn, Nick Sandow, Devyn Tyler ve Marnee Carpenter yer alıyor. Jenny Lumet ve Alex Kurtzman (Star Trek) diziyi yarattı ve yürütücü yapımcılar Elizabeth Klaviter ve Heather Kadin olacak.

    MGM Television ve CBS Studios, Kurtzman'ın Secret Hideout şirketiyle birlikte prodüksiyon yapıyor. CBS hala ikinci yıl dizisi Evil ve yapımcılığını United States of Al'ın yaptığı Chuck Lorre'ye sahip. The Silence of the Lambs'in orijinal filmi gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biri olarak görülüyor ve Oscar'ın en iyi beşlisi olan en iyi film, en iyi yönetmen, en iyi senaryo, en iyi erkek oyuncu ve en iyi kadın oyuncu ödüllerini kazanmayı başardı

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top