Hesabım
    ‘Handmaid’s Tale’ Beşinci Sezon Onayı Aldı

    Hulu, övgüler toplayan diziye yeni sezon onayı verdi..

    Övgüler alan distopik dizi "The Handmaid’s Tale", Hulu tarafından beşinci sezon için yenilendi. Duyuru, Disney Investor Day sunumu kapsamında perşembe günü yapıldı. İlk üç sezonunda dizi, 54 Primetime Emmy Ödülü'ne aday gösterildi ve 15 ödül kazandı. 2017'de dizi, en iyi orijinal drama dizisi dalında ve bir drama dizisindeki en iyi kadın oyuncu dalında Elisabeth Moss için bir Emmy kazandı.

    Dizi, bir yayın hizmetinde yayınlanan ve en iyi drama dizisi dalında Emmy Ödülü kazanan ilk seri olarak önemli bir ilki başardı. Margaret Atwood’un tüm zamanlar en çok satanlar listesinde yer alan aynı adlı romanından uyarlanan "The Handmaid’s Tale", daha önce Amerika Birleşik Devletleri'nin bir parçası olan totaliter bir toplum olan Gilead distopyasındaki yaşam hikayesini anlatıyor.

    Dizinin başrollerinde Elisabeth Moss dışında, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Alexis Bledel, Madeline Brewer, Ann Dowd, O.T. FagbenleMax Minghella ve Samira Wiley yer alıyor. Şovun idari yapımcılığını Bruce Miller, Warren Littlefield, Daniel Wilson, Fran Sears, Ilene Chaiken, Eric Tuchman, John Weber, Sheila Hockin, Frank Siracusa ve Moss üstleniyor.

    "The Handmaid’s Tale", MGM Television tarafından çekiliyor. Eylül ayında bir açıklama yapan showrunner Bruce Miller, dizinin yaklaşan dördüncü sezonunun çevresel konulara odaklanacağını söyledi ve “Sürdürülebilirlik ve çevre sorunları, kısırlığın birçok hikayesinin temelini oluşturuyor. Gilead'in kadın düşmanlığı için bir bahane olarak kullanmasındaki her şeyin temeli budur. Bu, temelleri çevre hikayelerine dayanan bir dizi." dedi. Dizinin dördüncü sezonu 2021 yılında izleyiciyle buluşacak. Beşinci sezon ise 2022'de ekranlarda olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top