Hesabım
    Elisabeth Moss, ‘Handmaid’s Tale’in Yönetmeninden Gelen ‘Run Rabbit Run’ın Başrolünde!

    Emmy adaylığı kazanan ikili yeniden bir arada.

    Elisabeth Moss, Emmy adaylığı kazandığı “The Handmaid’s Tale” dizisinin yönetmeni Daina Reid’in yeni uzun metraj filmi “Run Rabbit Run”da başrolde yer alacak. Moss, yaşama ve ölüme sıkıca inanan bir kadın doğum uzmanını oynayacak. Genç kızının garip davranışını fark ettikten sonra, kendi değerlerine meydan okuması gerekecek ve bir hayaletle karşı karşıya gelecek.

    Filmin senaryosunu, Carver Films üzerinden geliştirilen orijinal bir fikirden romancı Hannah Kent yazdı. Moss, ortağı Lindsey McManus'la birlikte prodüksiyon yapacak. Üretici satış acentası XYZ, projeyi Screen Avustralya ile birlikte Finlandiya'daki yeni bir fonun parçası olarak finanse ediyor. Ek finansman Film Victoria ve Güney Avustralya Film Corporation'dan geliyor.

    Hulu’nun “The Handmaid’s Tale” adlı dizisinde June Osborne'u canlandırdığı için Emmy adaylığı kazanan Moss, en son “Invisible Man” ve “Her Smell” filmlerinde rol aldı. Moss, daha sonra Wes Anderson’ın “The French Dispatch”, Taiki Waititi’nin “Next Goal Wins” ve Neon’un “Shirley” filmlerinde yer alacak.

    Daina Reid'in yönetmenlik işleri arasında “The Handmaid’s Tale”e ek olarak Amazon’un “Upload”ı, HBO’nun “The Outsider”ı ve SBS serisi “Sunshine” bulunuyor. XYZ’nin son satış anlaşmalarında ise Karen Gillan, Aaron Paul ve Jesse Eisenberg'in oynadığı “Dual”, Anthony Hopkins'in oynadığı “Cus and Mike”, Jesse Eisenberg ve Imogen Poots'un oynadığı “Vivarium” ve Nicolas Cage ile Sofia Boutella'nın yer aldığı Sion Sono’nun “Prisoners of the Ghostland” filmleri yer alıyor. XYZ ayrıca; Anna Kendrick ve Toni Collette'in oynadığı “Stowaway” filminde de post prodüksiyon aşamasında.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top