Hesabım
    "Çıplak" Dizisi BluTV'den Kaldırıldı Mı?

    Cüneyt Özdemir'in çektiği video çok konuşuldu..

    Haziran ayında BluTV ekranlarında prömiyer yapan Can Evrenol dizisi "Çıplak", izleyici ve eleştirmenlerden övgüler almıştı. Geçtiğimiz günlerde ikinci sezon çalışmaları başlayan dizi bugün sosyal medyada gündem oldu ve olmaya devam edecek gibi görünüyor. Dizi hakkında Cüneyt Özdemir'in yayınladığı video ve atılan tweetler üzerine BluTV'nin diziyi yayından kaldırdığı iddia eildi.

    Cüneyt Özdemir, bugün dizinin fragmanını paylaştı ve videonun devamında açıklamalarda bulundu. Diziyi çok beğendiğini ve günümüz gençliğinin çok beğeneceğini belirten Özdemir, dizinin cesur sahnelerinden de bahsetti ve RTÜK başkanına gönderme yaparak bir tweet paylaştı. Tweette; "Aman RTÜK Başkanı @ebekirsahin bey ve sansür kılıcı görmesin!" ifadelerine yer verdi.

    Cüneyt Özdemir, bu tweetinden dolayı büyük tepki topladı ve hakkında diziyi hedef gösterdiği yorumları yapıldı. Özdemir bir süre sonra tweetini sildi ve başka bir açıklama yapmadı. BluTV ya da dizinin ekibinden de henüz bir açıklama gelmedi ama kullanıcılar diziyi BluTV'nin kataloğunda bulamadıklarını belirttiler. "Çıplak" dizisi arayüzde aratıldığında kullanıcıların karşısına bir sonuç çıkmadığı bilgisi sosyal medyada paylaşıldı.

    Çıplak, yurt dışında yaşamak için para biriktirmek isteyen ve bu amaçla eskortluk yapan Eylül adındaki genç bir kadının hayatına odaklanıyor. Bir doğum günü partisine katılan Eylül, partinin sahibine aşık olur ve planları değişir. Çıplak, geçtiğimiz haziran ayında prömiyerini yapmıştı ve ikinci sezon onayı almayı başarmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top