Hesabım
    Hulu, Helstrom'u İlk Sezon Sonunda İptal Etti

    Marvel Television, kendi yapımındaki son diziyi de iptal etti.

    Variety'in haberine göre, Marvel dizisi “Helstrom” bir sezon sonunda Hulu tarafından iptal edildi. "Helstrom" Jeph Loeb yönetiminde, şu anda feshedilmiş olan Marvel Television biriminin ürettiği son canlı aksiyon şovu olduğu için dizinin iptal kararı pek şaşırtıcı değildi. "Helstrom" için pazarlama materyalleri, fragmanı ve ana hikayesi dahil, Marvel çizgi roman karakterlerine dayanmasına rağmen "Marvel" kelimesini içermediği için bu iptal kararı kaçınılmazdı.

    Dizinin iptali, Loeb'ün Marvel'daki canlı aksiyon çabalarına sessiz bir son olarak hizmet ediyor. Bir zamanlar Netflix'te altı şov birden gerçekleştirilen bir anlaşma vardı ve bu anlaşma kapsamında ABC'de "Agents of SHIELD", FX'te "Legion", Freeform'da "Cloak & Dagger", Fox'ta "The Gifted" ve Hulu'da "Runaways" çekiliyordu. Bunların hepsi son iki yıl içinde ya iptal edildi ya da çalışmalarını tamamladı. Marvel dizileri ise artık sadece Disney Plus'ta yer almaya başladı.

    Tüm bunlara rağmen Loeb, henüz Marvel resminin tamamen dışında değil. Loeb'ün yönetici yapımcılığını üstlendiği ve anlaşması önceden yapılan iki Marvel animasyon serisi "MODOK" ve "Hit-Monkey", hala Hulu'da çalışıyor. "Helstrom", ilk olarak Mayıs 2019'da Gabriel Luna'nın oynadığı canlı aksiyon "Ghost Rider" dizisiyle birlikte sipariş edilmişti ama gösteri aynı yıl eylül ayında iptal edildi. “Helstrom”de Daimon ve Ana Helstrom rolleriyle Tom Austen ve Sydney Lemmon başrolde yer aldı.

    Her biri kendi tavrı ve becerilerine sahip olan, gizemli ve güçlü bir seri katilin oğlu ve kızı olan iki karakter,  bu macerada insanlığın en kötülerinin izini sürüyor. Dizide ayrıca, Elizabeth Marvel, Robert Wisdom, Ariana GuerraJune Carryl ve Alain Uy rol aldı. Paul Zbyszewski diziyi televizyon için geliştirdi ve showrunner olarak görev yaptı. Dizi, ABC Signature ve Marvel Television arasında bir ortak yapımdı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top