Hesabım
    Disney, Marvel Dizilerinin Takvimini ve Yeni Projelerini Duyurdu

    Disney, Star Wars'la birlikte Marvel evrenini de büyütüyor..

    Disney, Investor Day etkinliğinde ortalığı aya kaldıran paylaşımlarda bulundu ve 202nin üzerinde yeni yapımı duyurdu. Bunların 10 tanesi Star Wars yapımıydı ve ilgili haberimizde ayrıntıları okuyabilirsiniz. Disney, elbette daha da önem verdiği Marvel ortaklığından da birçok dizi için duyurusunu yaptı. Bunların içinde, daha önce duyurulan dizilerin takvimleri yer alırken, yeni ve hazırlıkları başlayan yapımlar da yine hayranlara sunuldu.

    Birbirinde iddalı yapımların bilgileri ve fragmanları yine aynı etkinlikte izleyiciyle buluştu. Özellikle, içerik platformu Disney Plus için abone olmamayı zorlaştıracak açıklamalar yapıldı ve hemen 2021 yılından başlamak üzere yayın tarihleri de açıklandı. Önümüzdeki yıllar, hem Marvel, hem Star Wars evrenine adeta doyacağız.

    İşte açıklanan tarihler ve yeni projeler:

    Marvel Studios, Disney Plus için sekiz yapımı daha önce duyurmuştu ve bunların neredeyse tamamı geliştirme veya üretim aşamasındaydı. Şimdi, tarihler de belli olmaya başladı. Yeni fragmanı yayınlanan “WandaVision” 15 Ocak'ta gösterime girecek, “The Falcon and the Winter Soldier” ise 9 Mart'ta yayınlanacak merakla beklenen “Loki” mayıs ayında çıkış yaparken, animasyonlu dizi "What If ...?" yaz aylarında izleyiciyle buluşacak.

    Açıklanan diğer bilgilere göre, Canlı aksiyon dizisi Ms.Marvel, şu anda üretimde ve 2021'de piyasaya çıkması hedefleniyor. Jeremy Renner'ın başrolü Hailee Steinfeld'le birlikte paylaştığı “Hawkeye” de 2021 bitmeden, son aylarda çıkış yapacak. 2022 yılına geldiğimizde ise Tatiana Maslany'li yeni dizi “She-Hulk” ve Oscar Isaac'li “Moon Knight” izleyiciyle buluşacak.

    Açıklanan yeni projelere gelince; 

    Secret Invasion: Feige'nin “Son 20 yılın en büyük çizgi roman olayı” olarak nitelendirdiği Samuel L. Jackson ve Ben Mendelsohn'un başrollerini paylaştığı hikaye, “Avengers: Endgame”i üzerinden karakterleri anlatacak. 

    Ironheart: If Beale Street Could Talk'tan tanıdığımız Dominique Thorne'un canlandırdığı mucit Riri Williams'a odaklanan bir “Iron Man” spin-off serisi. 

    Armor Wars: Tony Stark’ın teknolojisinin yanlış kişilerin eline geçtiğinde neler olabileceğini anlatan, 1980'lerin çizgi roman serisine dayanan ve Don Cheadle'ın War Machine olarak oynadığı bir dizi.

    The Guardians of the Galaxy Holiday Special: Yazar-yönetmen James Gunn'ın “Guardians of the Galaxy Vol. 3” çekim sürecini anlatacağı bir yan proje.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top