Hesabım
    Emmy Ödüllü Matthew Rhys'in Yeni Projesi Belli Oldu

    Rhys, Perry Mason sonrası bilim kurguyla geliyor..

    Matthew Rhys bir kez daha bir FX serisinin başrolü olabilir. "The Americans"ın Emmy sahibi yıldızı, "Up In the Air" yazarı Sheldon Turner'la birlikte kanal için "Wyrd" adlı yeni bir dizi geliştiriyor. Rhys, karısı ve "Americans"tan rol arkadaşı Keri Russell'la birlikte başrolü paylaşmayı kabul etti ve yönetici yapımcılığı üstlendi.

    Dark Horse çizgi romanından esinlenen bilim kurgu dizisi, insanlığı daha iyi anlamak için dünyaya gönderilen sürgün edilmiş bir dünya dışı varlık olan Wyrd (Rhys) etrafında dönüyor. Adamları onun için geri dönmeyince, Wyrd paranormal aktiviteleri araştırırken ve eve dönüş yolunu ararken, aynı zamanda asimile olmak zorunda kalır.

    “Wyrd”, FX Productions, 20th Television ve Turner and Jennifer Klein’ın Vendetta Productions şirketinden geliyor. Turner ve Klein, Vendetta aracılığıyla projede yürütücü yapımcı olacaklar. Dark Horse aynı zamanda yönetici yapımcı şirket olarak hizmet verecek. Bu, Rhys için son birkaç yıl içinde başrolde oynadığı üçüncü büyük TV rolü olacak. Altı sezonluk macerasını 2018'de bitiren “The Americans”ta başrol olan Rhys, ikinci sezon için yenilenen HBO’nun yeniden canlandırdığı “Perry Mason”ın ana karakterini oynamaya devam ediyor.

    Başarılı oyuncunun son dönemdeki büyük ekran rolleri arasında Amazon filmi “The Report” ve Marielle Heller'in filminde Tom Hanks'ın karşısında Mister Rogers olarak rol aldığı “A Beautiful Day in the Neighbourhood” bulunuyor. "Up In the Air" dışında Turner'ın işleri arasında ise Adam Sandler filmi "The Longest Yard" ve "X Men: First Class" yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top