Hesabım
    Michael Stuhlbarg, ‘Dopesick’ Dizisinin Kadrosuna Katıldı

    Dizi, Amerika'nın bir dönem mücadele ettiği Opioid krizine odaklanacak..

    Michael Stuhlbarg, yakında yayınlanacak olan Hulu draması “Dopesick”te yer alacağı düzenli bir rol için imzayı attı. Sekiz bölümlük dizi, Amerika’nın opioid bağımlılığıyla mücadelesinin merkez üssünü inceliyor. İzleyicileri sıkıntılı Virginia madencilik topluluğundan, uyuşturucuyla mücadele birimi koridorlarına ve Big Pharma Manhattan'ın zenginliğine götürüyor.

    Mini dizi, Beth Macy'nin New York Times'ın en çok satan aynı adlı kitabına dayanıyor. Stuhlbarg, Purdue Pharma'nın kurucusu Raymond Sackler'ın oğlu ve ünlü tıbbi reklam gurusu Arthur Sackler'ın yeğeni Richard Sackler'ı canlandıracak. Richard, OxyContin'in gelişimini ve pazarlamasını denetleyen isim olarak biliniyor.

    Stuhlbarg, daha önce isimleri duyurulan oyuncular Michael Keaton, Peter Sarsgaard, Kaitlyn Dever, Will Poulter, Rosario Dawson, John Hoogenakker, Philippa Soo, Jake McDormanRay McKinnon ve Cleopatra Coleman'a katılmış oldu. Bu, Stuhlbarg'ın bir Hulu mini dizisinde oynadığı ikinci büyük rolü işaret ediyor. Daha önce "The Looming Tower" da rol aldı ve 11 Eylül'e giden olaylarda CIA ve FBI arasındaki ilişkiyi inceleyen hikayede Jeff Daniels'la birlikte kamera karşısına geçti.

    Stuhlbarg şu anda Bryan Cranston'la birlikte Showtime dizisi “Your Honor”da yer alıyor. Diğer TV rolleri arasında FX dizisi "Fargo" ve HBO dizisi "Boardwalk Empire" yer alıyor. Film tarafında ise, "A Serious Man" filmindeki rolüyle Altın Küre'ye aday gösterildi ve "Call Me By Your Name", "The Post", "The Shape of Water" gibi diğer önemli filmlerde rol aldı. "Dopesick", aynı zamanda yönetici yapımcı olarak da görev yapan Danny Strong tarafından yazıldı. Usta yönetmen Barry Levinson, yönetmen ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top