Hesabım
    HBO Max Dizisi "Peacemaker"ın Kadrosuna Dört İsim Katıldı

    “Suicide Squad” yan serisi “Peacemaker”, büyümeye devam ediyor..

    HBO Max'in “Suicide Squad” yan serisi “Peacemaker” büyümeye devam ediyor. Şov, oyuncu kadrosuna dört yeni yüz ekledi. Chukwudi Iwuji (When They See Us) düzenli olarak, Lochlyn Munro (Riverdale), Annie Chang (Shades of Blue) ve Christopher Heyerdahl (Togo ) ise tekrar eden konuk yıldızlar olarak dizide yer alacak.

    James Gunn’ın yakında çıkacak olan “The Suicide Squad” filminin bir yan projesi olan dizide, daha önce duyurulan oyuncular ise John Cena , Danielle Brooks, Steve Agee, Robert PatrickJennifer Holland ve Chris Conrad olmuştu. Bu yeni eklemelerin oynayacağı rollerle ilgili isimleri dışında çok az ayrıntı sunuldu. Iwuji, Clemson Murn adlı bir karakteri canlandırıyor, Munro, Larry Fitzgibbon'u oynuyor, Chang, Dedektif Sophie Song olarak yer alırken Heyerdahl, Kaptan Locke'a hayat verecek.

    Munro'nun karakteri Fitzgibbon, Detective Song'un ortağı ve arkadaşı olan alaycı ve nazik bir karakter olarak tanımlanıyor. DC hayranları, Dr. Fitzgibbon adlı bir karakterin Gunn’ın filminde görünmesi nedeniyle bu adı hatırlayacaktır. Gunn, ekim ayı sonlarında karakteri 1980'lerdeki “Suicide Squad” çizgi romanları için ilham kaynağı olan John Ostrander'in oynayacağını doğruladı. Gunn'ın, yakın bir arkadaşına saygı olarak Fitzgibbon adında bir karakteri neredeyse tüm projesine kattığını belirtmek gerekir. Serinin, barışa her ne pahasına olursa olsun inanan Peacemaker'ın kökenlerini araştırdığı söyleniyor ve onu elde etmek için kaç kişiyi öldürmesi gerekirse gereksin durmayacak.

    Yapımın, Gunn'ın "Guardians of the Galaxy Vol.3" üzerinde çalışmaya başlamasından önce, 2021'in başlarında başlaması planlanıyor. Gunn, eylül ayında diziye alınması emredilen gösteriyi yazıyor ve yönetiyor. "Suicide Squad", sinemalarda ve HBO Max'te aynı anda gösterime girecek ve WarnerMedia'nın bu ayın başlarında duyurduğu yeni vizyon hareketin parçası olan ilk yapımlardan biri olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top