Hesabım
    HBO Max, Beğeni Toplayan ‘The Flight Attendant’a İkinci Sezon Onayı Verdi

    HBO Max, ilk sezonun bittiği gün yeni sezon onayını açıkladı..

    "The Flight Attendant", sezon finalinin HBO Max'te yayınlanmasının ertesi günü, platform, fısıltı gazetesiyle hayran kitlesi artan ve daha çok izlenen Kaley Cuoco başrollü dizisini yenilediğini duyurdu. Sekiz bölümlük dramatik gerilim, 26 Kasım'da ilk kez güçlü eleştiriler aldı ve ilk sezonunu ana gizemini çözerek bitirirken, aynı zamanda baş karakteri Cassie Bowden (Cuoco) için daha fazla macera için atmosferi hazırladı.

    Duyuru, HBO ve HBO Max'in içerik sorumlusu Casey Bloys tarafından yapıldı. Chris Bohjalian’ın romanına dayanan gösteri, Steve Yockey tarafından uyarlandı ve yapımcılığını Warner Bros. Television, Berlanti Productions, Cuoco’s Yes ve Norman Productions yaptı. Greg Berlanti, Sarah Schechter, Cuoco ve Yockey yönetici yapımcılar olurken, Suzanne McCormack ise yardımcı yapımcı görevini üstleniyor.

    Hem Cuoco, hem de Yockey, "Flight Attendant"ı bir mini dizi olarak tasarlanmasına rağmen daha fazlasını yapmak istediklerini söylediler. Dizinin ilk bölümünde, çok fazla içki içen bir uçuş görevlisi olan Cassie, zengin bir yolcuyla (Michiel Huisman) bir gece partisinin ardından uyanır ve onu otel yatağında öldürülmüş olarak bulur. Cinayetini çözmeye ve kendini temize çıkarmaya koyulur ama yüksek teknoloji ve yüksek finans kurbanlarından oluşan ölümcül bir ağa takılır.

    T.R. Knight, Rosie Perez, Zosia Mamet, Michelle Gomez, Colin Woodell, Merle DandridgeGriffin Matthews ve Nolan Gerard Funk da ilk sezonda rol alıyor. İlk sezonun her bölümü daha çok izleyiciye ulaştı ve gittikçe HBO Max için bir hite dönüştü. Sekiz bölümden oluşan ilk sezon sonunda dava kapandı ama yeni sezon için senaryo çalışmaları şimdiden başladı.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top