Hesabım
    HBO Max Gerilimi ‘The Flight Attendant’tan Fragman!

    Dizinin başrolünde Kaley Cuoco yer alıyor

    HBO Max, 26 Kasım Perşembe günü prömiyer yapacak olan, Kaley Cuoco'nun başrolünü oynadığı ve yapımcılığını üstlendiği The Flight Attendant'ın ilk fragmanını yayınladı. Yayın hizmeti ayrıca, Cuoco'nun öne çıkan performansını gizemli ve ölümcül olarak nitelendirdiği bir mesaj paylaştı. Fragman, gizemli bir sabaha uyanan Cuoco'yu izleyiciye tanıtıyor.

    The Flight Attendant, yapımı Covid-19 pandemisinden etkilenen gösteriler arasındaydı. Mart ayında kapatıldıktan sonra bu sonbaharda New York'ta çekimlere devam edildi ve prodüksiyon tamamlandı. Chris Bohjalian'ın aynı adlı romanından uyarlanan dizide Cuoco, yanlış otelde, yanlış yatakta, ölü bir adamla uyanan bir uçuş görevlisi Cassie rolünü canlandırıyor.

    Michiel Huisman, Rosie Perez, Zosia Mamet, Michelle Gomez, T.R. Knight, Colin Woodell, Merle DandridgeGriffin Matthews ve Nolan Gerard Funk da dizideki diğer önemli rolleri üstlenen oyuncular. Sekiz bölümlük mini dizinin yapımcılığını Warner Horizon Scripted Television, Berlanti Productions, Cuoco’s Yes ve Norman Productions üstlendi.

    Greg Berlanti, Kaley Cuoco, Steve Yockey, Marcie Ulin, Meredith Lavender ve Sarah Schechter ayrıca dizide yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Suzanne McCormack yardımcı yapımcı olarak görev yaparken, Susanna Fogel ilk iki bölümün yönetmen koltuğunda oturuyor. Netflix'in sevilen gerilimi You'nun arkasında bulunan ekip, bu dizide de görev alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top