Hesabım
    ‘American Crime Story: Impeachment’ın Çekimleri Covid-19 Nedeniyle Durduruldu

    Sette çıkan pozitif test sonuçları nedeniyle prodüksiyona ara verildi..

    American Crime Story'nin üçüncü sezon setinde pozitif Covid-19 vakalarının kaydedildiğini ve prodüksiyona ara verildiği öğrenildi. Sonuçlar, oyuncu kadrosu ve oyuncu kadrosuyla temasa geçen ekipte yer alan A Bölgesi'nde çekim yapanları etkiledi. Dizide, Linda Tripp olarak Sarah Paulson, Monica Lewinsky olarak Beanie Feldstein ve Bill Clinton olarak Clive Owen rol alacak.

    Michael Uppendahl yönetici yapımcı ve yönetmen olarak yer alıyor. Başkan Clinton’ın Lewinsky ile olan ilişkisine ve daha sonraki suçlamasına odaklanan “Impeachment”, 20th Television ve FX Productions tarafından çekiliyor. Dizi, yakın zamanda çekimlere sonbaharda başlamıştı ve şimdi ocak ayının sonlarına kadar ara veriyor. Ryan Murphy yapımı, maalesef sette pozitif Koronavirüs vakalarından etkilenen tek televizyon dizisi değil. "Mythic Quest: Raven’s Banquet" kısa süre önce 11 günlüğüne kapatıldı ve 12'den fazla Covid-19 vakası arasında ölümcül virüs testi pozitif çıkan ekip üyeleri bulundu.

    Warner Bros. Television’ın “Lucifer” dizisi kasım başından bu yana 13 pozitif Koronavirüs vakası kaydetti ama dizi hala yapım aşamasında. Konuya aşina olan bir kaynak bu vakaların çoğunlukla üretim sürecinde izole edildiğini ve daha büyük bir kümelenme veya salgının parçası olmadığını bildirdi. Pozitif vakaları kaydeden diğer prodüksiyonlar arasında CBS Studios'un "Why Women Kill", Netflix'teki Paramount yapımı "Family Reunion", NBC Universal’ın “Mr. Mayor”la “The Kelly Clarkson Show”, Warner Bros. TV’nin “Young Sheldon” ve Sony Pictures TV'nin "Call Your Mother" adlı dizileri de bulunuyor. 

    Daha önce bildirildiği gibi, Ava DuVernay’in Colin Kaepernick senaryolu dizisi “Colin in Black & White”ın önümüzdeki ay Gardena, Calif'te ana çekimler başlayacak olan ekip üyeleri arasında 9 pozitif vaka tespit edildi. Aralık ayının başlarında, Netflix, dört çalışanında Covid-19 vakası kaydetti. Bunlar, Sunset Bulvarı'ndaki 13 katlı Epic binası üzerinde çalışan inşaat ekibi üyeleriydi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top