Hesabım
    Fantastik Dizi "The Watch"tan Yeni Fragman!

    The Watch, yeni yılın ilk fantastik dizilerinden olacak..

    BBC America’nın en yeni orijinal dizisi The Watch, 3 Ocak 2021 Pazar günü gerçekleştirilecek iki bölümlük galasından önce yeni bir tam uzunluktaki fragman yayınladı. Buna ek olarak, şirketin yeni premium yayın paketi AMC Plus, 31 Aralık Perşembe günü The Watch'ın ilk bölümüyle prömiyerini yapacak ve BBC America'daki doğrusal prömiyerine paralel olarak haftalık bölümler eklenmiş olacak.

    The Watch, dünyayı kurtarmak için cesaret bulmaya zorlanan ve bu süreçte kendilerini bile şaşırtan, beklenmedik bir grup uyumsuz olan The City Watch'ı takip ediyor. Komik ama heyecan verici dizi, trolleri, kurtadamları, büyücüleri ve diğer olası olmayan kahramanlarıyla, bildikleri hayatın yok olmasına yol açacak büyük bir ejderhayı diriltmek için kötü bir komploya karşı savaşacaklar.

    Baş yazar ve yönetici yapımcı Simon Allen'dan gelen, modern fantastik dizi, Sir Terry Pratchett’in ünlü "Discworld" romanlarının yarattığı karakterlerden ilham alıyor. City Watch ekibi, Sam Vimes (Richard Dormer), Leydi Sybil Ramkin (Lara Rossi), saf kahraman Carror (Adam Hugill), gizemli Angua (Marama Corlett) ve usta adli tıp uzmanı Cheery (Jo Eaton-Kent) ile birlikte bir karaktere bürünen, The Watch'ın kendine özgü ölüm tasviri Death (Wendell Pierce) adlı karakterlerinden oluşuyor.

    Dizide ayrıca, Vimes’in geçmişinden bir figür olan Carcer Dun rolünde Samuel Adewunmi, konuşan bir kılıç olan Wayne sesiyle Matt Berry, Lord Vetinari rolünde Anna Chancellor  ve Wonse rolünde Bianca Simone Mannie yer alıyor. The Watch'un yönetici yapımcıları arasında Hilary Salmon, Ben Donald, BBC Studios adına Richard Stokes, Narrativia adına Rob Wilkins, Simon Allen ve Craig Viveiros bulunuyor. The Watch, bir BBC America orijinal dizisidir. Johann Knobel, dizide baş yapımcı olurken, Simon Rogers yapım tasarımcısı olarak görev alıyor. BBC Studios uluslararası dağıtımı yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top