Hesabım
    Simon Allen
    Görev Senarist , İdari yapımcı , Animatör Daha fazlası
    Uyruk
    Undefined
    10
    yıllık kariyer
    Yaşamak İçin Oyna Fragman

    Filmografi

    Yaşamak İçin Oyna
    Yaşamak İçin Oyna
    15 Nisan 2022
    The Watch
    The Watch
    16 Eylül 2021
    Das Boot
    Das Boot
    23 Kasım 2018
    Strike Back
    Strike Back
    3 Şubat 2018
    The Musketeers
    The Musketeers
    1 Mart 2021
    Spotless
    Spotless
    22 Şubat 2017
    Hunted
    Hunted
    7 Mayıs 2020
    Arabalar 2
    Arabalar 2
    19 Ağustos 2011

    Fotoğraflar

    Haber

    Fantastik Dizi "The Watch"tan Yeni Fragman!
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    22 Aralık 2020 Salı
    Çok Satan Roman  ‘Death At SeaWorld’ün TV Uyarlaması Yolda!
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    Fremantle, uyarlama için ilk adımları attı..
    19 Ekim 2020 Pazartesi
    Yorumlar
    Back to Top