Hesabım
    Diego Luna, Cassian Andor Dizisini Uzun Bir Film Olarak Görüyor

    Diego Luna, başrolünde yer aldığı Cassian Andor dizisi hakkında konuştu.

    Rogue One: A Star Wars Story'nin başkahramanlarından Cassian Andor için bir Disney+ dizisi çekiliyor. Dizinin başrol oyuncusu Diego Luna, The Hollywood Reporter'a bir röportaj verdi ve dizi hakkında konuştu. Ayrıca oyuncu Sienna Miller ile birlikte başrolünde yer aldığı Wander Darkly'nin verdiği hislerden bahsetti.

    Star Wars evreni dur durak bilmeden genişliyor. Evrene ait diziler arasında ilk açıklananlar The Mandalorian ve Cassian Andor olmuştu. The Mandalorian 2. sezonunu büyük bir başarıyla tamamladı. Ama Cassian Andor'dan henüz bir ses varmış gibi görünmüyor. Esas kahramanımızı canlandıran Diego Luna, "Andor" adını alan dizi hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu dizinin formatının harika olduğunu düşünüyorum. Çünkü tüm katmanları tek tek keşfetmek için yeterli zamanımız var. Rogue One'da yaşananlar ve arkasında olanlar gerçekten üzerine düşünebileceğimiz şeyler. Diziyi çekmek bana filmi çektiğimiz zamanları hatırlatıyor. Bu televizyon dizisinin arkasında yapılan çalışmalar bana filmi anımsatıyor. Çok uzun bir film yapıyormuşuz gibi geliyor."

    Andor dizisinin çekimleri şimdilerde Londra'da yapılıyor. Diego Luna, dizinin 12 bölümden oluşacağını söyledi. Andor'da Adria Arjona, Stellan Skarsgård, Denise Gough, Tony McCarthy, Fiona Shaw gibi isimleri göreceğiz. Cassian Andor karakterini tanımamızı sağlayan Rogue One filmi 2016 yılında izleyici karşısına geçmişti. Gareth Edwards filmin yönetmenliğini üstlenmişti. Andor dizisi, isyan birliklerinin uzun süren mücadelelerini konu edinecek.

    Star Wars dünyasının dizilerinden Andor'un yanı sıra Obi Wan Kenobi, Ahsoka, The Bad Batch, Lando, Rangers In The New Republic, Rogue Squadron, The Acolyte, A Droid Story, Star Wars: Visions projeleri için harekete geçildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top