Hesabım
    Taika Waititi ve Sterlin Harjo'dan Komedi Dizisi Geliyor

    FX, dizi için tam sezonluk bir sipariş verdi..

    Taika Waititi, FX'te başka bir dizi daha oluşturuyor. Şimdiden "What We Do in Shadow"u ağda üçüncü sezona taşıyan üretken film yapımcısı, Amerikan yerlisi yazar ve yönetmen Sterlin Harjo ile yarım saatlik komedi "Reservation Dogs" için bir araya geliyor. FX tarafından tam sezon siparişi verilen "Reservation Dogs", Oklahoma kırsalında günlerini suç işleyerek ve bununla savaşarak geçiren dört yerli genci anlatıyor.

    Senaryonun bir kısmı, aynı zamanda yönetmenlik yapan Waititi ve Harjo tarafından birlikte yazıldı. Film, Harjo’nun önceki filmlerinin ve belgesellerinin neredeyse tamamının geçtiği Oklahoma’da çekildi. İkili, "What We Do In the Shadows" yapımcısı Garrett Basch'le birlikte yapımcılık yapacak. "Reservation Dogs" dizisinin başrollerinde D’Pharaoh Woon-A-Tai, Devery Jacobs, Paulina Alexis ve Lane Factor adlı genç oyuncular yer alıyor. Pilot bölümde ayrıca konuk yıldızlar Tamara Podemski, Zahn McClarnon, Macon Blair, Kirk Fox, Matty Cardarople, Dallas Goldtooth, Lil Mike ve Funny Bone yer alıyor.

    FX Productions, "Reservation Dogs"un arkasındaki stüdyo. Seri siparişi, FX Entertainment Orijinal Programlama Başkanı Nick Grad tarafından açıklandı. Grad yaptığı açıklamada, "Sterlin Harjo, Reservation Dogs"ta gerçeğe yakın ve inanılmaz derecede komik bir gençlik, cesaret ve talihsizlik hikayesi yapmak için Yerli Oklahoma vatandaşı olarak yaşadığı deneyimlerden derinden yararlanıyor. Taika Waititi, diziye hatırı sayılır yeteneklerini katarak Sterlin ve yaratıcı ortakları Garrett Basch'ın izleyicilerin görmesini bekleyemeyeceğimiz benzersiz ve orijinal bir dizi üretmesine yardımcı oluyor." dedi.

    Harjo’nun önceki çalışmaları arasında 2015 yapımı “Mekko” ve 2009 yapımı “Barking Water” filmleri yer alıyor. Yakın zamanda Syfy’nin "The Magicians" dizisinin bir bölümünü yönetti. Waititi'ye gelince, yakın zamanda "Jojo Rabbit"le Oscar kazandı ve HBO Max korsan komedisi “Our Flag Means Death” ve Apple dizisi "Time Bandits"in çalışmalarını sürdürüyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top