Hesabım
    Exxen, Yerli Dizi "Vahşi Şeyler"in Posterini Paylaştı

    Yeni platform, projelerini açıklamaya devam ediyor..

    Acun Ilıcalı'nın kurduğu ve yayın hayatına başlamak için gün sayan içerik platformu Exxen, hemen her gün yeni bir projesini duyuruyor. Geçtiğimiz günlerde yerli dizi kategorisinde Şeref Bey ve Öğrenci Evi adlı dizileri duyuruna Exxen, bu kez de Vahşi Şeyler adlı yapımından ilk posteri yayınladı ve oyuncu kadrosunu resmi olarak duyurmuş oldu.

    Platformun resmi sosyal medya hesaplarından dizinin ilk resmi posteri yayınlandı. Ocak ayında yayın hayatına başlaması olanlanan dizi için yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi; "Evlilik suç ortaklığıdır!  Aksiyon, komedi ve aşk bir araya geldiğinde neler olacağını merak ediyorsanız #EXXEN’de buluşalım #VahşiŞeyler"

    I-Content ve Depo Film ortak yapımı olan dizinin yönetmen koltuğunda Erkan Tunç otururken, senaryosunu ise yakın zamanda kaybettiğimiz senarist Alper Alpözgen kaleme aldı. Yeni Exxen komedisi Vahşi Şeyler, 20'şer dakikadan oluşan 8 bölüm halinde yayınlanacak ve evlilik, aşk ve arkadaşlık gibi konuları, eğlenceli bir dille ele alacak.

    Dizinin oyuncu kadrosunda sevilen isimler yer alıyor. Başrolde yer alan ve ana karakterleri canlandıran dört isim, Nurgül Yeşilçay, Hazal TüresanAytaç Uşun ve Selim Bayraktar'dan oluştu. Exxen, yeni yılın ilk gününde yayına başlayacak ve dizinin de 1 Ocak tarihinde prömiyer yapması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top