Hesabım
    Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven'den Exxen'e Müzikal Dizi!

    Acun Ilıcalı'nın kurduğu içerik platformundan iddialı yapımlar..

    Son dönem büyük çıkış yakalayan streaming platformlarına bir yenisi daha ekleniyor. Acun Ilıcalı'nın kurduğu yerli platformun adı Exxen olarak belirlendi. Daha önce, Youtube'un en çok izlenen kanallarından, Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar'ı transfer eden Exxen, Acun Medya'ya ait popüler yarışma programlarını da yayınlayacak.

    Yakın zamanda yayın hayatına başlayacak olan Exxen'de şarkıcı Aleyna Tilki ve Survivor yarışmasının şampiyonu Cemal Can Canseven'in bir program yapacağı biliniyordu ve içerik hakkında ilk bilgiler geldi. İkili, başrollerini paylaşacağı bir müzikal dizisinde yer alacak. Adının Bu Benim Masalım olacağı konuşulan dizide Asena Keskinci de yer alacak. 

    Exxen'de yer alması kesinleşen diğer yapımlar arasında Tolga Çevik'in komedi şovu, Sihirli Annem dizisi, Ali Atay danışmanlığında ve Onur Ünlü yönetmenliğinde çekilecek olan, başrollerinde Haluk BilginerSongül Öden ve Ertan Saban'ın olacağı Şeref Bey adlı dizi, Nurgül YeşilçayHazal Türesan ve Selim Bayraktar'ın yer aldığı 8 bölümlük Vahşi Şeyler adlı dizi, Özgü Namal'ın yer aldığı Hükümsüz ve üç zengin ev kadınını anlatan Zehirli Çiçekler adlı diziler de platformda yer alacak.

    Exxen, yarışma ve şov programlarıyla da iddialı olacak. Sagopa ve Ceza gibi isimlerin jüride yer alması beklenen Hip-Hop yarışması, Enis Arıkan'ın talk show programı ve ünlü fenomenlerin gerçekleştireceği eğlence programları da yine bu platformda yer alacak ve Exxen, Z kuşağı olarak adlandırılan kesime daha çok hitap edecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top