Hesabım
    "Your Honor"ın Yeni Bölümü Yılbaşı Sebebiyle Erken Yayınlanacak

    Showtime, sevilen dizinin yeni bölümünü, tüm dünyada erken yayınlama kararı aldı

    Showtime'dan ve dolayısıyla beIn CONNECT'ten mutlu yıllar. Premium kablo ağı, Bryan Cranston'lı hukuki gerilim draması Your Honor'ın beşinci bölümünü 31 Aralık Perşembe günü, normal yayın günü olan 3 Ocak Pazar gününden önce yayınlamak için erken gösterim kararı aldı. Amerika yayınından bir gün sonra diziyi gösteren beIN CONNECT'in de en geç 1 Ocak 2020'de bölümü yayınlaması bekleniyor.

    Bölüm, Showtime'da ve tüm Showtime iş ortağı platformlarıda erken yayınlanacak. Clark Johnson (The Shield) tarafından yönetilen Your Honor, Ron Ninio ve Shlomo Mashiach tarafından yaratılan İsrail dizisi Kvodo'ya dayanıyor. 10 bölümlük dizide Cranston, genç oğlu Adam'ın (Hunter Doohan) yüksek gerilimli yalan, aldatma ve imkansız seçimlerle dolu bir vur-kaç oyununa dahil olduğu, saygın bir New Orleans yargıcı olan Michael Desiato rolünü canlandırıyor.

    Michael Stuhlbarg, kocasından daha tehlikeli olabilecek eşi Gina rolünde Hope Davis'in karşısında bir suç ailesinin korkutucu lideri Jimmy Baxter'ı canlandırıyor. Dizide ayrıca Carmen EjogoIsiah Whitlock Jr. ve Sofia Black-D’Elia da rol alıyor. Maura Tierney, Amy Landecker, Emmy kazanan Margo Martindale, Lorraine Toussaint, Blair Underwood, Chet Hanks, Lamar Johnson ve Lilli Kay ise dizinin konuk oyuncuları.

    Peter Moffat, dizi sorumlusu, yönetici yapımcı ve birden fazla bölümün yazarı olarak görev yapıyor. Dizinin idari yapımcılığını Robert ve Michelle King'le Liz Glotzer üstleniyor. Edward Berger, ilk üç bölümün yapımcılığını ve yönetmenliğini üstleniyor. Your Honor, KingSize Productions'la birlikte CBS Studios tarafından çekilmektedir. Bryan Cranston, James Degus, Rob Golenberg, Alon Aranya, Ninio, Mashiach, Ram Landes, Ron Eilon ve Danna Stern de yönetici yapımcılar olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top