Hesabım
    Gain Dizisi "Terapist"in İlk Fragmanı Yayında!

    Yeni içerik platformu Gain, ikinci dizisini de duyurdu..

    Yayın hayatına 30 Ocak 2020 itibarıyla başlayan içerik platformu / uygulaması Gain, ilk olarak Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar'ın başrolde olduğu kara komedi dizisi "On Bin Adım" adlı diziyi duyurmuştu. Daha sonra diğer projelerini ve şov programlarını da tek tek duyuruan Gain, "Terapist" adlı dizisinin de posterini ve ilk fragmanını yayınladı.

    TV dünyasının sevilen oyuncularından Zeynep Çamcı, İlayda AlişanÇağdaş Onur Öztürk ve Murat Kılıç gibi isimlerin başrolde olduğu dizide ayrıca sevilen ve deneyimli oyunculardan Muhammet Uzuner ve Dolunay Soysert de yer alıyor. Gain'in duyurusunu yaptığı gerilim dizisinin yönetmen koltuğunda ise Zeynep Dadak oturuyor. 

    “Geçmiş asla geçmemiş ve geçmeyecek olandır. Ben bunu anladığımda her şey çoktan geçmişti.” sloganıyla tanıtımları yapılan dizide beş cinayet zanlısı, bir doktor ve gizemli bir cinayet üzerinden güçlü bir hikaye anlatılacak. Gain uygulamasında, diziyi diğer içerikler gibi, kısa süreli bölümler ve dikey formattaizlemek mümkün.

    Gain, "Terapist" dışında, MFÖ belgeseli Ele Güne Karşı, Vedat Milor'un "En İyisi" programı, On Bin Adım adlı komedi dizisi, Ahmet Mümtaz Taylan'la İstanbul Hesabı adlı yeni yapım, Cab Bonomo ve arkadaşlarının yer aldığı Oyunlar Holding ve Bir Şifa Bağımlısının İtirafları adlı programları da duyurdu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top