Hesabım
    Yeni Platform Gain'in İlk Dizisi "10 Bin Adım"dan Fragman!

    Başrollerde Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar yer alıyor..

    Türkiye Exxen'i konuşurken bir yeni içerik platformu daha yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Kısa süreli yapımlara yer verecek olan, bu yapımları dikey formatta sunacak olan Gain, şimdilik sadece mobil uygulama olarak hizmet verecek. İlk etkinliğini yılbaşında Mücbir Sebepler'le yapacak olan Gain, ilk dizisi olan "10 Bin Adım"ın fragmanını yayınladı.

    Dizinin başlıca rollerinde Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar yer alırken, yönetmen koltuğunda Duygu Güzel Meriç oturuyor. Zamkinos Film imzası taşıyan filmin yapımcılığını Faruk Özerten ve Nisan Ceren Göçen yapıyor. Devin Özgür Çınar aynı zamanda dizinin senaryosunu da kaleme aldı. Dizinin bölümlerinin 10'ar dakikadan oluşması bekleniyor.

    Dizinin konusuna gelince, hikaye, sağlık uzmanlarının her gün 10 bin adım yürünmesinin sağlıklı bir yaşam için önemli olması fikrineden hareketle oluşturuldu. İki eski sevgili, sağlık için her gün 10 bin adım yürümeye karar veriyorlar ve bunu birlikte yapmak için anlaşıyorlar. Elbette, yürüme seanslarında eğlenceli olaylar da ikiliyi bekliyor.

    Gain, "On Bin Adım" dışında, MFÖ belgeseli Ele Güne Karşı, Vedat Milor'un "En İyisi" programı, Terapist adlı gerilim dizisi, Ahmet Mümtaz Taylan'la İstanbul Hesabı adlı yeni yapım, Cab Bonomo ve arkadaşlarının yer aldığı Oyunlar Holding ve Bir Şifa Bağımlısının İtirafları adlı programları da duyurdu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top