Hesabım
    ‘Bridgerton’, İlk Ayında Rekor İzlenme Elde Etti

    “Bridgerton”, Netflix'teki ilk çıkışında muhteşem bir karşılama yaşadı.

    Bridgerton, Netflix'in en çok izlenen dizilerinin arasına girmeyi başardı. Yayın devine göre, Shondaland serisinin Noel Günü'ndeki ilk çıkışından itibaren 28 gün içinde 63 milyon haneye ulaşacağı tahmin ediliyor. Bu, onu tüm zamanların en büyük beşinci Netflix orijinal dizisi açılışı yapıyor. Dizi ayrıca, Netflix’in 76 ülkedeki ilk 10 sıralamasında bir numaraya ulaştı.

    Netflix ayrıca, 25-31 Aralık haftasının, toplam görüntüleme saatleri ve abone başına ortalama izleme saatleriyle ölçüldüğünde hem ay, hem de tatil haftası için kaydedilen en büyük izlenmelerin yine Bridgerton'a ait olduğunu bildirdi. Netflix raporlarındaki izleyenlerin sayısı, bir içeriği en az iki dakika izleyen abone sayısına dayanıyor. Bu bilgiye rağmen, serinin en başından beri tartışılmaz bir şekilde popüler olduğu kanıtlandı ve Rotten Tomatoes sitesinde %92'lik bir kritik onay derecesi elde etti.

    "Bridgerton", dizinin yönetici yapımcısı Shonda Rhimes’in dokuz yapımdan oluşan Netflix genel anlaşmasından piyasaya çıkan ilk seri. Senaryo, Julia Quinn’in Bridgerton aile romanı serisinden uyarlandı. Dizi, güçlü Bridgerton ailesinin en büyük kızı olan Daphne Bridgerton'ı (Phoebe Dynevor), Regency London’ın rekabetçi aşk dünyasına ilk kez girerken izliyor.

    Netflix ayrıca, yazar ve yönetmen Robert Rodriguez'in "Adventures of Sharkboy and Lavagirl"ün spin-off  filmi "We Can Be Heroes" için izleyici bilgilerini de yayınladı. Noel Günü'nde vizyona giren filmin, çıkışından sonraki dört hafta içinde 44 milyon haneye ulaşması bekleniyor. Bir devam filmi ise şimdiden geliştirme aşamasında.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top