Hesabım
    Romantik Drama ‘Bridgerton’dan Fragman

    Netflix, bir kostüm-drama dizisiyle daha geliyor

    Lady Whistledown kimdir? Netflix’in “Bridgerton” dizisinin ilk tanıtım videosunun merkezindeki soru bu. Shondaland'ın yaklaşan sekiz bölümlük ve birer saatlik dramasında Lady Whistledown, son yılların sosyal sezonlarında büyük eğlence sağlayan bir dedikodu haber bülteninin gizemli yazarı olarak karşımıza çıkıyor.

    Yapımcı Shonda Rhimes'ın Netflix'le uzun soluklu genel anlaşması kapsamında piyasaya sürülen ilk senaryolu Shondaland dizisi olan "Bridgerton", Daphne Bridgerton'ı (Phoebe Dynevor) kadın rekabetleri içerisinde karşımıza çıkarıyor. Lady Whistledown, gerçek bir aşkı bulmayı umsa da, yazdığı yazılar, kendisinin kararlı bir bekar olarak görülmesini sağlıyor. Bir de Hastings Dükü (Regé-Jean Page)'yle yaptığı bir anlaşma var. 

    Julia Quinn'in kitap serisine dayanan "Bridgerton", romantik bir dram ve elbette olay örgüsü ilerledikçe Daphne ve Duke arasında gerçek bir çekim oluşmaya başlıyor. İkili, kendilerini duygusal olarak birbirleriyle daha fazla karışmış halde buluyorlar. Bunun yanı sıra, ikisinin de toplumun beklentilerine yön vermek zorunda kalacakları statüleri var. Ancak, karmaşık ilişkileri, Lady Whistledown'un yazabileceği tek ilginç hikaye olmaktan oldukça uzak.

    Bridgerton'da ayrıca Jonathan Bailey, Nicola Coughlan, Claudia Jessie, Ruby Barker, Adjoa Andoh, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Luke Newton, Ruby Stokes, Will Tilston, Florence Hunt, Ruth Gemmell, Bessie Carter, Harriet Cains, Polly Walker, Ben Miller, Sabrina Bartlett, Martins Imhangbe ve Lorraine Ashbourne rol alıyor. Chris Van Dusen diziyi yarattı ve showrunner olarak hizmet veriyor. Diğer yönetici yapımcılar, Rhimes ve Betsy Beers olacak. 25 Aralık'ta başlayacak sezonun yönetmenleri arasında Julie Ann Robinson, Sheree Folkson, Tom Verica ve Alrick Riley yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top