Hesabım
    Ocak Ayında beIN CONNECT'te Neler Var?

    beIN CONNECT, 2021’e de iddialı başlıyor!

    Ülkenin en eski dijital platformlarından biri olan Digitürk'ün içerik sağlayıcısı olan beIN CONNECT, yeni yılı iddalı yapımlarla karşılamaya hazırlanıyor. Yeni diziler, ödüllü filmler ve orijinal programlara yer veren beIN CONNECT'in ocak ayı programı da yine dopdolu ve heyecan verici. İşte ocak programının önde çıkan yapımları.

    Zendaya’ya ‘En İyi Kadın Oyuncu’ dalında Emmy ödülünü kazandıran, HBO dizisi “Euphoria”nın ikinci sezonu öncesinde iki özel bölüm çekildi. Özel bölümlerin senaristliğini ve yönetmenliğini Sam Levinson üstleniyor. İki sezon arasında köprü görevi gören özel bölümlerin ikincisi “Part 2: Jules” 25 Ocak cuma, sadece beIN CONNECT’te. 

    Chuck Norris’li 1993 yapımı “Walker, Texas Ranger”ın yeni uyarlaması olan “Walker” bu kez başrolünde Spernatural dizisinden tanıdığımız  Jared Padalecki'yle geliyor. Kendisine, Lindsey Morgan’ın eşlik ettiği “Walker”, 22 Ocak’tan itibaren her cuma beIN CONNECT’te.

    Emmy ve Altın Küre ödüllü Ted Danson’ın başrolünde yer alacağı “Mr. Mayor”da kendisine Oscar’lı aktris Holly Hunter eşlik edecek. Yazarlığını Emmy ödüllü Tina Fey’in üstlendiği, varlıklı bir adamın Los Angeles belediye başkanı seçilmesiyle birlikte gelişen eğlenceli olayları konu alan “Mr. Mayor” 8 Ocak’tan itibaren her cuma, beIN CONNECT’te.

    Peter Horgan ve Steve Parkhouse imzası taşıyan “Resident Alien” çizgi romanının, aynı ismi taşıyan ekran uyarlamasında uzay gemisi Dünya’ya düşünce Coloradolu doktor Harry Vanderspeigle’nin kimliğini alıp gizlice deneylere girişen bir uzaylının maceraları anlatılıyor. Dizi, 29 Ocak’tan itibaren her cuma beIN CONNECT ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

    Öldü sandığı sevgilisinin aslında gizlice kendisini takip ettiğini anlayan bir kadının yaşadığı ürkütücü anların ele alındığı, H.G. Wells’in ünlü romanından esinlenilen korku türündeki “Görünmez Adam” (The Invisible Man), 1 Ocak Cuma; Shia LaBeouf ve Dakota Johnson’ın başrolünde yer aldığı, Down sendromlu bir çocuğun hayallerini gerçekleştirmek için yollara düşmesinin anlatıldığı “Hayallerin Peşinde” (The Peanut Butter Falcon) 20 Ocak Çarşamba, eIN CONNECT ekranlarında!

    Fantastik bir çocuk masalından uyarlanan ve başrollerini Colin Firth ile Dixie Egerickx’in paylaştığı “Gizli Bahçe” (The Secret Garden); Yönetmen koltuğunda, “Akıl Oyunları” (A Beautiful Mind) filminden de tanıdığımız Oscar’lı usta yönetmen Ron Howard’ın bulunduğu, ünlü tenor Luciano Pavarotti’nin inanılmaz ve büyüleyici hayat hikayesini anlatan “Pavarotti” belgeseli; 8 dalda Oscar adaylığı alan, başrolünde Amy Adams’ı izlediğimiz Dünya’ya inen gizemli uzay gemisindeki uzaylılarla iletişim kurmaya çalışan bilim insanlarının maceralarını konu alan “Geliş” (Arrival); Her bölümünde, uykularında esrarengiz olaylar deneyimleyen insanların başından geçen olaylara tanık olduğumuz, son yılların en ürkütücü korku serisi “Paranormal Aktivite”nin (Paranormal Activity) dört filmi de ocak ayında beIN CONNECT izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top